Katsellessani alakerran muutoskuvia, innostuin meidän vanhoista betonikantisista metallipöydistä ihan täysillä. Kun uusi vaalea sohva kannettiin sisään, ei itse asiassa edes kokeiltu, miltä pikkupöydät olisivat näyttäneet sohvan edessä, vaan oltiin jo etukäteen ajateltu, että vaihtelun vuoksi siirretään vanha arkku sohvapöydäksi. Vanhoista kuvista innostuneena, oli kuitenkin pakko kokeilla miltä nämä sirommat pöydät näyttäisivät uuden sohvan edessä.

IMG_5201.jpg

IMG_5211.jpg

Mustarunkoiset pöydät sopivat loistavasti vaaleanharmaan sohvan kanssa ja ilme on toki heti paljon modernimpi. Tykkään tosi paljon!

.IMG_5189.jpg

Näiden pöytien etuna arkkuun verrattuna on niiden helpoo liikuteltavuus. Arkku on jo itsessään melko painava ja lisäksi sen sisällä on muun muassa maljakoita ja muuta painavaa, joten sen liikuttelu ei olekaan niin vaivatonta. Näitä pikkupöytiä saa helpommin vedettyä lähemmäksi, jos joku sattuu vaikka illalla syömään tai juomaan jotain sohvalla, mikä on siis ehdottoman kiellettyä, jos lapsilta kysytään! ;)

IMG_5190.jpg

IMG_5197.jpg

Mitä mieltä sinä olet? Kumpi pöydistä sopii olohuoneeseen paremmin?

vaaleanpunaiista5-horz-horz.jpg