Tänä vuonna ennätysajoissa!

Tänä vuonna päätin ostaa tekokuusen ja kävinkin jo hyvissä ajoin katsomassa kuusia. Löysin Bauhausista yhden todella ihanan yksilön, mutta alkuviikosta mennessäni sitä ostamaan, oli ne valitettavasti ehditty myydä loppuun. Pienoinen paniikki ja "joulu on pilalla" -fiilis ehti jo nostaa päätään, mutta päätin käydä vielä Plantegenissa katsomassa, sillä siellä oli se toiseksi kivoin vaihtoehto.

Ja kuinkas kävikään, Plantagenin kuusia oli vielä onnekseni kaksi kappaletta jäljellä ja joulu pelastui!

jooulukuusi.jpg

joulukuusi%203.jpg

Plantagenin kuusi oli kakkosvaihtoehtona koon takia, sillä kuusella on korkeutta vain alle 160cm. Hintalappu kuitenkin ratkaisi ja kuusen ollessa yli 80% alennuksessa, päätin kiikuttaa 25€(!) maksaneen kuusen kotiin!

Ja se on ihan täydellinen, ei yhtään liian pieni!

Kuusen neulaset ovat "vahamaisia", ei siis sellaisia perinteisesti tekokuusesta mieleen tulevia neulasia. Kuusen jalan piilotin vanhaan olutkoriin, mikä tuo mukavasti ilmettä.

joulukuusi%202.jpg

joulukuusi4.jpg

Runsain määrin koristeltu kuusi tuo ihanaa tunnelmaa kotiin!

Nautinnollista viimeistä adventtiviikonloppua!