Saatuamme eilen ensilumen tänne etelärannikollekin, jatketaan ehdottomasti blogissa joulukoristeluaiheilla! Valkoinen maa tuo nimittäin joulun odotuksen aivan uudelle tasolle. Tänään vuorossa diy-vinkki veikeisiin hamahelmilumihiutaleisiin!

hamahelmiaskartelu.jpg

Meillä perheen pienimmätkin ovat jo päässeet kokeilemaan hamahelmiaskartelua, mutta koska toinen tytöistä ei antaisi silittää mitään valmiiksi asti ja lopulta äiti kerää pieniä helmiä ympäri lattioita, päätin yksi ilta askarrella hamahelmiä aivan yksikseni lasten mentyä nukkumaan! Lopputuloksena syntyi kauniita musta-valkoisia lumihiutaleita talvikotia koristamaan!

Tämä olikin erityisen koukuttavaa puuhaa ja hetkessä näitä olikin syntynyt jo useampi.

IMG_2956.jpg

Nämä kauniit lumihiutaleet sopivat korttien ja lahjapakettien koristeeksi tai tällaisen voi sujauttaa nauhasta roikkumaan tuliaisglögipullon kaulaan. Ovat kauniita toki myös sisustuksessa ja sopivat hyvin vaikkapa lastenhuoneen ikkunaan.

hama%20snowflakes.jpg

hama.jpg

Variaatioita löytyy vaikka kuinka paljon ja vain mielikuvitus on rajana millaisia näistä haluaa tehdä. Kivaa näpertämistä niin aikuiselle kuin lapsillekin!

hama%20lumihiutale.jpg

Mitäs pidät tällaisista talvikoristeista?