Olen hurahtanut tänä syksynä täysin lampaantaljoihin sisustuksessa. Ostin aiemmin syksyllä kaksi pientä pitkäkarvaista lampaantaljaa ja ihastun niihin kokoajan vain enemmän. Ne ovat kauniita, lämpimiä, pehmeitä ja luovat ihanaa syystunnelmaa. Talvella nämä toki sopivat sisustukseen vieläkin paremmin!

Syystunnelmaa luomaan jaan nyt kanssanne muutamia ideakuvia, millä tavalla itse olen taljoja sisustuksessa käyttänyt.

talja2.jpg

Retronojatuolissa on raidallinen istuinosa ja vaikka siitä kovasti pidänkin, saa ilmettä rauhoitettua peittämällä istuinosan taljalla. Tuoli on kutsuvan lämpöisen näköinen ja tämä onkin nyt taljan myötä ollut toisen meidän pikkutytöistä lempipaikka katsella PikkuKakkosta!

talja.jpg

Vanhojen ruokapöydän ääressä olevien pinnatuolien istuintuntumaa puolestaan saa pehmennettyä taljoilla. Teen ruokapöydän ääressä kouluhommia ja pitkään paikalteen istuessa pehmuste on oikein mukava lisä. Ja jotenkin tuo valkoisen taljan pehmeys ja mustan tuolin kontrasti miellyttää omaa silmää erityisen paljon. Lasten tuoleille näitä ei tosin sovi ainakaan ruokailun ajaksi unohtaa!

talja%20saarekkeella.jpg

talja%20saareke.jpg

Sama kontrastin ihanuus pätee saarekkeen ääressä olevaan mustaan baarijakkaraan. Voimakkaat kontrastit, niin materiaalien kuin värienkin suhteen miellyttävät minua. Ja aamut alkavat mukavasti tässä istuskellen ja aamukahvia hörppien.

talja%20ulkona.jpg

taljat%20ulkona.jpg

Taljat voi toki siirtää näinä aurinkoisina syyspäivinä myös pihalle tai parvekkeelle ja niiden avulla saa luotua erityisen houkuttelevan kahvihetken lämpimään iltapäivään. Tässä onkin lisäksi helppo ratkaisu tämän vuoden joulukorttikuvauksia varten. Tuo valkoinen lautaseinä meidän takapihalla on minusta kiva ja voisi pienellä somistuksella sopia hyvin lasten kuvauspaikaksi. Kynttilöillä, valoilla ja taljoilla saa muun ympäristön somistettua kivaksi kuvauspaikaksi!

Jos muuten nämä aidot lampaantaljat eivät iske, Oma koti Valkoisen Miia vinkkasi juuri eilen Hemtexistä löytämästään keinolampaantaljasta, joka näyttää erityisen hyvältä Miian valkoisessa kodissa! Käyhän kurkkaamassa TÄÄLLÄ.

Ihanaa aurinkoista lauantain jatkoa!