Muutettiin miehen kanssa yhteiseen vuokrakaksioon vuonna 2007. Tuolloin ostettiin parvekkeelle neljä tuolia, jotka ovat palvelleen loistavasti nämä kuluneet yhdeksän vuotta. Tuolit ovat kulkeneet matkassamme kaikki nämä vuodet. Jo viime vuonna kuitenkin katselin tuoleja sillä silmällä, että olisi pian aika tehdä jotain tai jopa uusia tuolit kokonaan.

Alkukesästä pesin tuoleja hieman liian läheltä painepesurilla, jonka seurauksena tuolien punertava pinta alkoi kulumaan pois. Punertava puu ei kuitenkaan ollut juurikaan mieleen, joten päätettiin kokeilla tuolien öljyämistä kokonaan toisella värillä. Mikäli homma ei olisi onnistunut, ei olisi kuitenkaan harmittanut luopua näin hyvin palvelleista tuoleista. Mieluummin kuitenkin kokeillaan aina muokata vanhoista jälleen mieluisia, kuin sännätään ostamaan uutta.

Ja täytyy sanoa, että tässä tapauksessa vaiva ehdottomasti kannatti, sillä tuoleista tuli älyttömän hienot mustalla öljyllä! Vai mitäs sanotte?

terassi4.jpg

terassi2.jpg

terassi.jpg

Mustat tuolit sopivat älyttömän hyvin Ikeasta viime vuonna ostetun pöydän ääreen ja omaan silmään musta on paljon tyylikkäämpi kuin punertava puu. Tässäpä vielä muutama ennen-kuva havainnoillistamaan eroa lopputulokseen!

IMG_0660.jpg

ennen%20kuva.jpg

terassituolien%20maalaus.jpg

Terassin ilme on jo nyt paljon tyylikkäämpi ja yhtenäisempi. Vielä mietin josko sutisin kuormalavat myös mustiksi, öljyä jäi nimittäin riittävästi yli.

terassituolien%20maalaus2.jpg

Ja tuolit saivat toivottavasti paljon lisää käyttövuosia!