Huomenta ja ihanaa kesäistä tiistaiaamua!

Pitkästä aikaa olisi luvassa kuvia meidän makuuhuoneesta, joka onkin yksi lempipaikoistani meidän kodissa. Raakalautaseinän toteutus on ollut aivan nappi valinta ja muut luonnonläheiset sävyt yhdistettynä lautaseinään sekä mustiin kontrasteihin on vaan niin omaan mieleen!

makuuhuone6.jpg

makuuhuone5.jpg

Yleensä tykkään pedata peittojen päälle päiväpeiton, mutta ostettuani uudet lakanat, saavat nämä kaunokaiset olla esillä nyt myös päiväsaikaan.

Rehellisesti sanottuna en edes muuten muista, koska viimeksi olisin ostanut uudet lakanat meille aikuisille. Meiltä löytyykin vain kaksi paria pussilakanoita ja kaksi aluslakanaa. Vaihdan lakanat yleensä viikon, talvella joskus kahden viikon välein ja koska lakanat päätyvät sängystä suoraan pesukoneeseen, riittää nämä lakanat meidän käyttöön oikein hyvin.

Jo jonkin aikaa olen kuitenkin katsellut uusia pussilakanoita toisten jo hieman kulahtaneiden tilalle ja nyt matkalla Turkuun pysähdyimme Halikossa Design Hill nimisellä taukopaikalla, josta löytyy myös Finlaysonin Shop. Sieltähän löytyikin useampia varteenotettavia vaihtoehtoja hurjan hyvässä -70% alennuksessa. Pienen harkinnan jälkeen päätin ostaa omaksemme nämä ihanat mustavalkoiset puuvillasatiiniset pussilakasetit. Nyt en kyllä vaan valitettavasti kuollaksenikaan muista tämän kuosin nimeä, enkä nopealla googlailullakaan näitä netistä löytänyt.

makuuhuone2.jpg

makuuhuone4.jpg

makuuhuone.jpg

Makuuhuoneessa pitää mielestäni olla sopivan viileä nukkua, vähän tavaraa ja rauhallinen värimaailma. Näin on mukava käydä nukkumaan, mutta myös ihana herätä aamulla uuteen päivään. 

makuuhuone3.jpg

makuuhuone7.jpg

Ja mikä parasta, uusien lakanoiden puuvillasatiini tuntuu tällaisina hiostavina kesäöinä aivan ihanalta ihoa vasten!