Lauantaina seilattiin kaverin kanssa yöksi Tallinnaan ja ajattelin jakaa reissusta muutamia shoppailuvinkkejä. Olin etukäteen etsiskellyt etenkin joitain sisustuskauppoja netistä ja vastaan tuli Telliskiven alueella vanhaan teollisuushalliin rakennettu luova keskus, josta löytyy mm. design- ja sisustusmyymälöitä sekä ruokapaikkoja. Yritettiin viikolla varata myös pöytää paljon kehuttuun F-hoone ravintolaan tuolla alueella, mutta paikka oli jo täyteen buukattu. Ravintola näytti kuitenkin mielettömän ihanalta ulkoapäin, joten sinne täytyy varata ensi kerralla ajoissa pöytä!

Telliskivessä ehdottomasti mielenkiintoisin kauppa oli mielestäni Homeart, josta napsinkin ystävällisen henkilökunnan luvalla muutamia kuvia blogiinkin. Tuolta olisi voinut ostaa vaikka ja mitä omaankin kotiin, ensi kerralla täytyykin varmaan suunnata Tallinnaan auton kanssa! Myymälä on hieman Granit henkinen ja myymälän lisäksi tiloissa on kahvila. Tosi ihana kokonaisuus!

IMG_9122.jpg

IMG_9130.jpg

IMG_9129.jpg

IMG_9126.jpg

IMG_9128.jpg

IMG_9127.jpg

IMG_9124.jpg

IMG_9125.jpg 

Sunnuntaina puolestaan lähes koko päivä kulutettiin kauppakeskuksissa. Suunnattiin aamupalan jälkeen Kristiine keskukseen, mielessä etenkin se Nextin liike lastenvaatteiden osalta. Saatiin kuitenkin huomata, että Next lopettaa toimintansa kokonaan Virossa ja liikkeessä oli loppuunmyynti. -70% alennus oli oikein mukava, mutta valitettavan vähän oli enää tarjontaa jäljellä. Yhdet kesätakit löysin tytöille ja kaveri puolestaan osti ensi talveksi aivan ihanat toppatakit omille tytöilleen. Kristiinessä oli toisessakin lastenvaateliikkeessä loppuunmyynti ja vähäisen tarjonnan vuoksi vaihdettiin paikkaa ja suunnattiin meille uuteen keskukseen, Ülemisteen. Ülemiste on Viron suurin kauppakeskus ja ainakin kenkäkauppoja tuolta löytyi ihan jäätävä määrä. Uusia popoja halajavien kannattaa siis ehdotomasti suunnata tuonne! Lisäksi löytyi useita kivoja sisustuskauppoja ja lastenvaateliikkeitä. Ülemistessa on myös iso sisäleikkipuisto lapsille. Esimerkiksi vanhasta kaupungista tuonne suhaa taksilla alle vartissa, eli ehdottomasti käymisen arvoinen paikka mikäli on ostosmatkalla Tallinnassa.

Kiva käydä silloin tällöin katsastamassa mitä lahden toiselta puolelta löytyy!

Oliko nämä paikat teille tuttuja? Onko kenties jotain hyviä kauppavinkkejä seuraavaa reissua silmällä pitäen?