Pitkään pyristelin tiipiin ostamista vastaan. Ihan vain, koska olisin halunnut tehdä sellaisen itse.

Käsillä tekeminen on mieluista, mutta sen lisäksi kaikki tavarat saavat vielä roppakaupalla tunnearvoa ja fiilistä, kun ne on tehnyt itse. Tiedättekö, suunnitellut ja nähnyt vähän vaivaa sen eteen. Muutama hyvän oloinen ohjekin oli jo netin syövereistä löydettynä, mutta ei, en vaan ole saanut telttaa aikaiseksi ja nyt lopulta sorruin sellaisen Granitista ostamaan.

Osittain aloin itse epäilemään omia taitojani, osaisinko sittenkään tehdä siistiä telttaa. Olisi kurjaa ostaa, leikata ja ommella tällainen määrä kangasta, jos se menisikin pieleen. Toisaalta totesin myös, että ei yksinkertaisesti ole aikaa ryhtyä tällaiseen projektiin. Olenhan tämän toteuttamista suunnitellut jo toista vuotta, eikä teltta ole tähänkään mennessä tyhjästä ilmestynyt...

Mutta nyt on sitten tämän uuden hankinnan myötä päästy leikkimään kunnolla majaleikkejä! Lapset tykkäävät ja kyllähän tuo äidin sisustussilmääkin miellyttää. Win-win, sanoisinko.

tiipii.jpg

tiipii2.jpg

Pojan huone on oikeastaan koko ajan ollut joltain osin keskeneräinen ja nyt olisi vihdoin tarkoitus saada huonetta jälleen kerran vähän valmiimmaksi. Tapettiseinä kaipaa jotain ilmettä ja sisustusta, ehkäpä jotain hyllyä. Lisäksi kaivataan jotain lelusäilytystilaa vanhan astiakaapin siirryttyä toiseen tarkoitukseen. Huonekalujen paikkaakin voisi taas yrittää pyöritellä uudestaan. Varmaa kuitenkin on, että tiipii on ja pysyy. Se on niin valloittava, että sinne tekisi mieli itsekin käpertyä!

tiipii4.jpg

tiipii3.jpg

Sisustus ei varmasti koskaan ole valmis, ainakaan lastenhuoneissa. Mutta olisihan se ihan liian tylsääkin!

Kokonaiskuvaa pojan huoneesta varmasti luvassa, kunhan saadaan tehtyä lopulliset päätökset huonekalujen paikoista ja muusta piensisustustuksesta. Mutta mitäs pidät tiipiistä?