Mä olen viime aikoina kaivannut ja haaveillut meidän makuuhuoneeseen pystynaulakosta. Tai itse asiassa olen miettinyt jonkinlaista seinänaulakkoa, mutta miehen mielestä seinänaulakko on ehdoton ei, mutta pystynaulakkoa hänkin voisi kuulemma harkita.

Mä meinaan inhoan sellaisia puoliksi käytettyjä vaatteita lojumassa ties missä. Sellaisia, jotka eivät ole likaisia, että voisi heittää pyykkikoriin, mutta ei myöskään vähän käytettyä voi takaisin vaatekaappiin laittaa! Usein meillä nämä vaatteet roikkuvat joko eteisen naulakossa tai yläkerran porraskaiteella.

Ideaali ratkaisu olisi saada jokin kaunis naulakko makuuhuoneen nurkkaan.

1.JPG

IMG_7800.JPG
  
Kivoimmat vaihtoehdot olisivat kutakuinkin tässä:

pystynaulakko_oka-5568647-horz.jpg

Kaksi vasemman puoleista Kodin1 ja oikeanpuoleinen Ikea.

Tuo Ikean PS 2014 naulakko olisi ehkä mieluisin, ja on myös varsin kohtuullisen hintainen. Muistelisin nähneeni naulakkoa myös kokonaan valkoisena, mutta nyt ei ainakaan nettisivuilta sellaista löytynyt. Toisaalta tuo koivun värinen sopisi varmasti hyvin meidän makuuhuoneen raakalautaseinään.

IMG_2224.JPG

Meidän makuuhuone on melko pieni, mutta tuohon nurkkaan voisi kyllä hyvin sopia vielä naulakko. Käytännöllinen, mutta olisi samalla kiva sisustuselementti.