Muuttaako Viisikko mukana uuteen kotiin?

Huomenta pimeään marraskuuhun!

Niin hyvässä kuin pahassa, kaikki uusi ja kaikki muutokset tapahtuvat yleensä kertarytinällä. Niin myös nyt, mutta onneksi elämään on tulossa kertarytinällä vain niitä positiivisia muutoksia.

Paitsi, että kotiosoitteemme tulee muuttumaan ensi vuoden alussa, tulee myös blogin suhteen tapahtumaan muutoksia. Aloitin bloggaamisen ollessani hoitovapaalla ja elämäntilanne on muuttunut melko paljonkin tuosta kolmen ja puolen vuoden takaisesta. Viime aikoina kirjoittamiseen ei ole tuntunut olevan aikaa, energiaa eikä motivaatiota. Pitkään mielessä kypsynyt päätös onkin tehty jo jonkin aikaa sitten. Olen päättänyt lopettaa bloggaamisen Casa Blogeissa ja enää joulukuussa ei Viisikon postauksia nähdä täällä Casassa.

Blogin kohtalo onkin sitten ollut astetta hankalampi päätös. Elämään on tulossa isoja muutoksia uuden talon, remontin yms. osalta. Ja toki osasta näistä asioista ja etenkin niistä sisustus- ja remonttiasioista olisikin mukava jatkaa kirjoittamista edelleen blogin muodossa. Blogini on aina keskittynyt sisustamiseen, enkä mitään kovin henkilökohtaisia asioita ole täällä koskaan jakanut. Mikäli bloggaamista jatkan, tulee uusikin blogi keskittymään sisustamiseen, mutta ehdottomasti myös remontoimiseen.

Jollain oudolla tavalla on kuitenkin fiilis, että en halua enää jakaa kotikuviani netissä. Bloggaamisessa on aina ärsyttänyt eniten se, että kaikki puolitututkin kuvittelevat tietävänsä kaiken, mitä minulle/meille kuuluu lukiessaan pari kertaa viikossa sisustuspostauksia blogistani. Oikeasti luulisi jokaisen ymmärtävän, että viikkoon ja elämään mahtuu aika paljon muutakin kuin joku diy-juttu ja sohvatyynyjen väri. Kuitenkaan en halua mistään muusta kirjoittaakaan kuin sisustamisesta ja nyt mahdollisesti tulevaisuudessa siitä remontoimisesta. Haaveet talon suhteen ovat kuitenkin käymässä toteen ja jollain tavalla on fiilis, että haluan pitää tämän kaiken vain itselläni, jakamatta kotikuvia netissä. Ristiriitaiset fiilikset, joihin varmasti ainakin muut bloggaajat pystynevät samaistumaan?

Se on siis varmaa, että täällä Casassa ei Viisikkoa tulla enää marraskuun jälkeen näkemään, mutta muuten blogin kohtalo on auki. Lupaan ainakin yrittää tehdä lopullisen päätöksen blogin kohtalosta ennen kuin tiemme Casan kanssa eroavat. Vanhat postaukset eivät tulisi kuitenkaan uudessa blogissa näkymään, vaan uusi talo, uusi sisustus ja remontti unelmien talossa tulee vaatimaan aivan oman alkunsa.

Me viisi tulemme muuttamaan, mutta myös Viisikko muuttaa. Minne? Sitä ei tosiaan tiedä vielä kukaan, vai jääkö kenties kodittomaksi…?

Tällaisista ajatuksista tällä kertaa… Ihana viikonloppu käynnissä, lasten harrastuksia, siskon kanssa syömään Helsinkiin ja tietysti se huominen isänpäivä! Oikein hyvää viikonloppua ja isänpäivää kaikille!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Muuttaako Viisikko mukana uuteen kotiin?

  1. Onnea uudelle projektille ja kiitos sinulle tällä erää. Oli mukavaa lukea blogiasi ❤

  2. Oi ei Paula, älä ainakaan lopeta kokonaan! Vaikkakin ymmärrän hyvin jos niin teet, samoja pohdintoja itsellänikin aika ajoin. Halaus sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *