Myyty! / Sold!

Asiat ovat edenneet siihen pisteeseen, että uskallan vihdoin täällä blogissakin hehkuttaa muutoksista, joita on lähitulevaisuudessa luvassa. Eilen käytiin pankissa tekemässä alkukaupat ja voidaan siis virallisesti sanoa, että meidän asunto on myyty!

 

Muuttoajatuksia on kypsytelty mielessä jo hyvä tovi ja jo pitkään on kyttäilty uusia asuntoja netistä. Kesällä käytiin useampaakin kohdetta katsomassa ja muutamassa tarjouskaupassa oltiin mukanakin.  Nämä kuitenkin hävittiin, sillä jouduttiin tekemään ehdollinen tarjous. Todettiin, että oma asunto on vain myytävä ennen kuin päästään kunnolla tekemään tarjouksia uusista kohteista.

 

Ennen kuin oman asunnon myyntitoimeksianto oli kuitenkaan tehtynä, löydettiin yksi helmi. Jännityksellä jätettiin ehdollinen tarjous, jonka suureksi iloksemme myyjät hyväksyivät. Vielä suurempi jännitys tosin syntyi siitä, että ehditäänkö myydä ensin oma vai ehtiikö joku muu tekemään suuremman tarjouksen tuosta meidän havittelemasta kohteesta.

 

Harkittiin aluksi, että yritetään itse myydä nykyinen asuntomme, mutta koska asiat etenivät uuden kohteen kanssa nopeasti halutulla tavalla, ajateltiin, että välittäjän kautta asunto menisi nopeammin kaupaksi. Olimme ehtineet aloittaa alakerran vessaremontin, joka piti saada nopeasti valmiiksi, että valokuvaaja pääsee ottamaan myyntikuvat ja saadaan järjestettyä ensimmäinen näyttö.

 

Ensimmäinen näyttö oli eräänä aurinkoisena sunnuntaina ja näytössä oli kymmenen pariskuntaa! Todella paljon siis katsojia! Näyttöä seuraavalla viikolla hyväksyimme ostotarjouksen ja asunto meni kaupaksi todella nopeasti.

 

Alkukaupat päästiin kuitenkin tekemään vasta eilen, loppukaupat joulukuussa ja asunto luovutetaan vasta tammikuussa. Joulun olemme siis ihan rauhakseltaan täällä vanhassa kodissa ja sitten alkaakin uuden remppaaminen ja muuttotohinat. Niin siistiä, että en ole meinannut pysyä housuissani!

 

Uudesta kodistamme kirjoittelen myös pikapuolin, en vain enää malttanut olla jakamatta näitä uutisia! Postauksen kuvat lainattu asuntomme myynti-ilmoituksesta SKV:n luvalla.

Paula / Viisikko - -

8 kommenttia “Myyty! / Sold!

  1. Ihana uutinen! Jännityksellä odottelen juttua uudesta kodista. 🙂

  2. Siis HUIKEITA! Paljon onnea! Mielenkiinnolla odotan kuulevat teidän uudesta! Onko kenties isokin remontti ja sisustusasiat nyt aina ♡ Onnea teille ♡

    1. Kiitos Raila! <3 Super innoissamme olemme itsekin tästä tilanteesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *