Parasta just nyt

1. Jännitys ja uuden alku

Arvostan kovasti tasaista ja rauhallista arkea, mutta kyllä elämä silloin tällöin vaatii jännitystä. Ettei nyt ihan tylsäksi sentään mene! 😉 Ihan tosi jänniä aikoja on eletty ja vielä jännempää on luvassa.  Pian lupaan paljastaa näistä asioista jotain myös täällä blogin puolella! Blogi onkin viime aikoina ollut poikkeuksellisen hiljainen, johtuen yksinkertaisesti kiireestä sekä hienoisesta motivaation puutteesta. Aika kuluu niin tiiviisti töissä, treenaamassa, lasten harrastuksissa ja sitten, kun sitä ”ylimääräistä” aikaa on, niin on mukava viettää laatuaikaa koko perheen kesken. Unohtamatta tietenkään niitä omia kavereitakaan! Inhoan sanaa ruuhkavuodet, mutta kyllähän nämä päivät melkoisen ruuhkaisia ovat. Onneksi ollaan miehen kanssa mestarisumplijoita, ja tiimipeli toimii meillä erityisen hyvin. Kummallakin pysyy soppakauha kädessä, lapset saadaan vaikka yksin vasurilla nukkumaan ja läpsystä vaihto on jo enemmän kuin tuttua huttua. Arki olisi varmasti aikamoista sellaisen miehen kanssa, joka ei kykenisi osallistumaan arkeen ja lasten hoitamiseen eikä mukamas pärjäisi heidän kanssaan yksin. Huhhuh, sellaistakin kun näkee melkoisen paljon. Onneksi olen erityisen hyvän valinnan tehnyt tämän asian suhteen! 😉

2. Liikunta

Salitreeni kulkee ja se jos mikä tuo voimaa arjessa jaksamiseen. Lenkkisäät olisivat viime viikkoina voineet olla suotuisampiakin, mutta kyllähän se tossu menee toisen eteen sateessakin! Onneksi se sää on kuitenkin melko pitkälti pukeutumiskysymys ja sen jälkeen se on vain asenteesta kiinni. Monipuolista salitreeniä, lenkkeilyä sekä mahdollisimman paljon hyötyliikuntaa, niillä jaksaa!

Tässä syksyllä on päästy muutaman kerran miehen kanssa herättelemään myös vanhaa sulkapalloinnostusta. Olen itse käynyt kaverini kanssa teininä monta vuotta pelaamassa, jonka jälkeen siihen harrastukseen tuli pieni tauko, kunnes taas mieheni kanssa yhteen muuttaessa (apua, siis kymmenen vuotta sitten!) käytiin säännöllisesti pelaamassa. Nyt en ollut yli viiteen vuoteen pelannut, kunnes suunnattiin kentälle. Hyvinhän se sujui ja oli taas niin kivaa kuin muistinkin. Ollaan juoksutettu toisiamme kentällä ihan urakalla ja kyllä siinä kunnon hien saa pintaan!

3. Joulu

Alle kaksi kuukautta jouluun! Nyt todellakin saa jo luvan kanssa aloittaa suunnittelemisen ja järjestelemisen. Niin ihanaa! Muutamat pikkujoulut on jo kalenterissa ja juuri sovittiin myös naisten saunailtapikkujouluista, unohtamatta tietenkään Suomen juhlavuoden itsenäisyyspäivää, jonka ympärille olisikin kiva järkkää jotain hieman erikoisempaa ja juhlavampaa kuin aiempina vuosina. Joululahjahankinnatkin ovat jo erityisen hyvällä mallilla. Koristeiden suhteen mennään edellisvuosien koristeilla, mitään uutta en ajatellut nyt ostaa. Katsotaan jos jotain ehtisi itse askartelemaan!

Mistä sinä nautit juuri nyt?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *