Punainen Teema

Olen taas lisännyt Facebookissa seurantaan ihanan Sydämeeni joulun teen -ryhmän ja muutaman kerran olen jo ehtinyt uppoutumaan suunnitteluun ja pieneen joulufiilistelyynkin. Tämän joulun suunnittelun aloitin kattauksesta ja punaiseen astiastoon ihastuneena, päätin hankkia meille jo olemassa olevien Teema-astioiden kaveriksi Iittalan sesonkituotetta, eli punaista Teemaa.

Meillä on parempina astioina ja lähinnä juhlakäytössä ollut Villeroy&Bochin New Wavea, josta tykkään kyllä edelleen kovasti. Punaiset teema astiat tulevat nyt pelkkään joulukäyttöön ja niitä saakin kauniisti yhdistettyä mustien ja valkoisten astioiden kanssa, joita meiltä löytyykin ennestään ihan mukavasti.

Kun vietämme aattoa meillä kotona, on meitä 6 aikuista ja neljä lasta. Aikuisten käyttöön ostin 21cm ruokalautasia alkuruokakäyttöön. Nämä sopivat kauniisti isojen valkoisten lautasten (26cm) päälle kattaukseen. Lapsille ostin leipälautasia, jotka puolestaan voi halutessaan asettaa mustien hieman isompien leipälautasten päälle. Muutaman karpalon värisen kastehelmi kulhon nappasin myös ostoskoriini. Näitä meillä on jo ennestään kirkkaina kuusi kappaletta ja näihin saa jouluisin kauniisti esille mädit, sillit yms.

Syvät punaiset lautaset tulevat riisipuurokäyttöön ja näiden alla voi sitten käyttää vanhoja mustia leipälautasia katelautasina.

Tästä se joulun suunnittelu taas alkaa! Ihan parasta. Näillä saa nyt ainakin upean joulunpunaisen kattauksen aikaiseksi! Joululahjojakin olen ennättänyt hankkimaan jo useamman tässä viime viikkojen aikana. Ihanaa olla ajoissa liikenteessä.

Joko sinua jouluttaa?

P.S. Iiitalan Teemat ja Kastehelmet ovat Cittarissa -30% alennuksessa ja Espoon Iiitalan Outletissa on remonttimyynti, jonka myötä kaikki tuotteet vähintään -30% alennuksessa! Meinasin seota siellä tänään…

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *