Aamuihminen

Uskallan väittää olevani aamuihminen. Tai olen aamuihminen erityisesti silloin, jos saan aloittaa aamuni yksin.

Jo hoitovapaalla heräsin usein herätyskelloon, jotta sain nousta sängystä ylös ennen lapsia. Halusin jo silloin ottaa aamuihini pienen hetken ihan yksikseni, jotta sain herätä rauhassa.

Nyt töissä käydessä pyrin edelleen nousemaan ennen lapsia, vaikka meillä viime aikoina lapset ovatkin heränneet todella aikaisin. Aamu lähtee kuitenkin parhaiten käyntiin kahvilla ja suihkulla, ja sillä että saa olla hetken yksin. Etäpäivinä en kuitenkaan jaksa käydä aamulla suihkussa, vaan otan kaiken ilon irti hiljaisesta kodista ja kahvikupposesta. Pyörällä töihin kulkiessa puolestaan käyn suihkussa vasta töissä. Mikä onkin ihan huippua, silloin polkea saa just niin kovaa kuin haluaa, eikä ole väliä, vaikka hiki virtaa!

Jokainen aamu vaatii kuitenkin sen kupin tai kaksi kahvia. Aamupalan syönkin aina vasta töissä ja muut rutiinit riippuvat minulla päivästä ja tosiaan siitä, millä kuljen töihin vai olenko etänä. Mutta kahvi, siihen myönnän olevani täysin koukussa. Ja vaikka pitkään kahvi maistui parhaimmalta Marimekon kahvikupeista, on nämä Hobstarit syrjäyttämässä suosikkikupin paikkaa. Niin kauniita. Ja mitä siihen kahviin tulee, sen on oltava Löfbergsiä. Ihan parasta.

Mutta hei hyvää huomenta itse kullekin, tästä se uusi viikko taas starttaa! Mitä kuuluu sinun aamurutiineihin?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *