Remontin jälkeinen autuus

Näitä remppahommia voisi kai jo kutsua meillä harrastukseksi. Minä oikeasti tykkään suunnitella, yhdessä miehen kanssa tehdään lopulliset päätökset materiaaleista ja mies on päävastuussa itse toteutuksesta ja onpa tämä nikkarointi hänen mieleensäkin. Toki yhdessä tehdään mahdollisuuksien mukaan, mutta nyt esimerkiksi tämän alakerran vessarempan kohdalla mies hoiti sen itse tekemisen. Taisinpa peilikaapin ovet kiinnittää, mutta pienessä tilassa ei nyt edes mahdu yhtäaikaa touhuamaan.

Remppaaminen on kivaa, mutta kyllähän siinä keskeneräisyyden tilassa on välillä myös hieman stressaantunut olotila ja onkin ihana huokaista helpotuksesta asioiden valmistuttua. Meillä on yläkerrassa toinen wc, joten sen puolesta ei tullut ongelmaa. Pyykinpesukone meillä oli viikon pois käytöstä, mikä pärjättiin oikein hyvin. Olin etukäteen vaihtanut ja pessyt lakanat ja pyyhkeet ja lisäksi tuon viikon aikana katsottiin hieman tarkemmin, mikä vaate on oikeasti pesun tarpeessa vai voisiko seuraavana päivänä kulkea esimerkiksi samassa paidassa. Viikko nyt ei kuitenkaan ole pitkä aika, mutta itse kun halutaan ja tykätään tehdä, menee näissä asioissa hieman kauemmin kuin remppafirman tekemänä, kun joutuu siellä töissäkin käydä ja aikaa remppamiselle on vasta niiden jälkeen.

Ennen kokonaiskuvaa ja ennen ja jälkeen -kuvapareja tässä nyt muutama yksityiskohta vessasta. Vielä muutama hylly seinälle ja on täysin valmista! Palataan niihin ensi viikolla!

6 kommenttia “Remontin jälkeinen autuus

    1. Kiitos Linda! 🙂 Pyyhekori on ostettu Clas Ohlsonilta ja on kyllä kiva yksityiskohta pesukoneen päällä.

  1. Kerrostalossamme tehdään putkiremonttia, joka jatkuu vielä ainakin ensi kuulle! Se on ärsyttävää, sillä ei oikein viitsi pyyhkiä pölyjä tai eikä pestä lattioita ennen kuin remppa on lopullisesti ohi… En varmaan ole koskaan aiemmin odottanut näin hartaasti, että pääsen siivoamaan! 😀

    1. Rempasta tulee kyllä aina ihan käsittämätön määrä pölyä… Ja remontin loputtuakin tuntuu, että sitä saa pyyhkiä vielä viikonkin jälkeen joka puolelta! Tsemppiä ja onneksi lopputulos aina palkitsee vaivan ja odottamisen. 🙂

  2. Huh! Niin kaunista. Katselin tuolla tuon julkaisun missä oli ennen ja jälkeen kuvat ja nyt alkoi sormia syyhyttämään omankin vessan remontti. Joskus tyhmänä päähänpistona 17vuotta sitten on tullut laitettua sinertävät laatat, ja ,miten hirveät ne ovatkaan! En ole tullut ajatelleeksikaan että voisi peittää tuon laattamaisen olemuksen noin. Ihan mielettömän kätevää, meillä kun ei ole laatat rikki, ainoastaan tuo väritys ei iske enää ollenkaan! Pitääkin alkaa etsimään tietoa ja katsomaan budjettia 🙂

    1. Kiitos paljon Heli! 🙂 laattojen ylitasoittaminen on kyllä paljon vaivattomampaa kuin niiden uusiminen. Ja vessoissa maalatut seinäpinnat toimivat oikein hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *