Taljoilla sisustamista

Viilenevät päivät ja pimenevät illat ovat saaneet ajatukset kotoisiin iltoihin ja sisustukseenkin voisi pikkuhiljaa olla aika tuoda lämpimiä ja pehmeitä elementtejä. Ehdoton syksyn ja talven ajan suosikkini ovat lampaantaljat, joita hankin viime vuonna kaksin kappalein.

Vielä en ole kaivanut taljoja kesäsäilöstä, mutta tässä inspiraatiota tuomaan muutama kuva viime vuoden syyssisustuksesta.

Tänään suuntaan siskoni kanssa työpäivän päätteeksi messuilemaan Habitareen. Ihania kuvia onkin saanut jo nauttia muun muassa Instagramissa muiden jakamana, mutta kiva päästa paikan päälle itsekin katsastamaan, mitä kaikkea sieltä löytyykään. Viikonloppuna on luvassa myös alakerran vessaremontin viimeistelyä ja toivottavasti saadaan kaikki kalusteetkin viimeistään sunnuntaina paikalleen! Remontti tosiaan aloitettiin melko pikavauhtia ja oikein mainio muodonmuutos saadaan aikaiseksi. Muutoskuvia luvassa, kunhan saadaan valmista ja joudan tarttumaan kameraan!

Näiden syksyisten tunnelmakuvien myötä oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Taljoilla sisustamista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *