Monen järjestyksen olohuone

Meidän alakerran ehdoton paras puoli on suuren yhtenäisen tilan monipuoliset järjestysmahdollisuudet. Meillä on ollut alakerrassa ties kuinka monta eri järjestystä ja tuossa hetki sitten vaihdoimme tähän viimeisimpään.

Huonekaluja en juurikaan tykkää uusia, vaan samoilla vanhoilla mennään varmasti hamaan tulevaisuuteen asti. Sohva ei nyt tietysti ole edes vanha, vastahan tuon ostimme, mutta mitäpä sitä muuten hyviä ja toimivia kalusteita vaihtamaan. Kuitenkin satunnaisesti sisällä kytevää vaihtelunnälkää on hyvä ruokkia pienellä rymsteerauksella ja suuri olohuone-ruokailutilayhdistelmä antaa tähän hommaan hyvät puitteet. Ja oikeasti huoneen järjestyksen vaihdolla vanhatkin huonekalut saavat ihan uutta ilmettä ja tila tuntuu kokonaan uudistuneelta.

Sohva kääntyi selkänoja ruokailutilaan päin ja tv siirtyi harmaalle seinälle. Näin saatiin kaksi nojatuolia yhdistettyä paremmin osaksi sohvaryhmää. Harmaa seinä tuo punaisen nojatuolin ja uuden marokkolaisen rahin paremmin esille ja olohuoneen puolesta tuli kokonaisuudessan kivan tunnelmallinen.

Vaikka sohva on iso, jää sen ympärille oikein mainiosti tilaa liikkua. Rajaamalla kulmasohvalla olohuone erilleen ruokailutilasta, muodostui olohuoneesta kodikas oma ryhmänsä.

Eteisestä katsottuna olohuone aukeaa kauniisti ja katse osuu punaiseen nojatuoliin ja ihanaan marokkolaiseen rahiin.

Kokonaisuus on minusta viihtyisä ja kodikas!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *