Tunnelmallinen takkahuone

Aina aika ajoin löydän itseni haaveilemasta ihanasta tunnelmallisesta takkahuoneesta. Sellaista ei toki meiltä löydy, mutta olisin kyllä ikionnellinen, jos sellaisen saisin! Ja nimenomaan olohuoneesta erillisen takkahuoneen, jonne saisi luoda ihan omanlaisen sisustuksen.

Minusta takkahuone olisi parhaimmillaan saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä ja sieltä pitäisi olla käynti myös ulos. Tilassa olisi ihana viettää aikuisten saunailtaa ja nauttia kylmästä juomasta saunan jälkeen kylmänä talvi-iltana takkatulen ääressä.

Jos pääsisin sisustamaan itselleni takkahuonetta, olisi tunnelma kuin hämyisessä sikarihuoneessa. Nahkatuolit, tummaa puuta, lehmäntalja, baarikaappi ja kauniita lasiastioita vitriinikaapissa.

Ikeankin valikoimista löytyi kauniita tuotteita, joista inspiroituneena keräsin ne tähän kollaasiin. Kollaasin kuvat Ikea, paisti karahviasetelma Scandinavian Design Center.

Keräsin vielä alle ihania inspiraatiokuvia Pinterestistä ja ah, olen niin rakastunut. Pakko saada takkahuone!

Näiden haaveilujen myötä toivottelen mukavaa viikonloppua, mutta kerrohan, minkälainen olisi sinun unelmiesi takkahuone?

________________

Alemman kollaasin kuvat: hayfieldmanor.ie, ivyleagueboys.tumblr.com, Ralph Lauren Home, tumblr.com, Ralph Lauren Home ja the-essence-of-joy.tumblr.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *