Ripaus syksyä olohuoneessa

Vaaleanpunaiset tyynynpäälliset saivat tällä viikolla vallanneen syysfiiliksen myötä väistyä ja makuuhuoneen kaappeja siivotessa kaivoin esiin luonnonvalkoisia kuviollisia päällisiä. Vielä syksyllä luonnostakin saa kauniita koristeita kotiin maljakkoon ja nyt onkin hyvä hetki myös kerätä kanervia ja käpyjä talven askarteluihin. Tällä kertaa maljakkoon pääsi pihlajanoksia.

Saapuvan syksyn myötä vaihdoin myös olohuoneen pöydäksi punaisen arkun, joka tuo taas ihan erilaista tunnelmaa olkkariin. Vaihtelu virkistää ja parasta onkin, kun pieniä muutoksia kotona voi tehdä olemassa olevilla huonekaluilla. Pienikin järjestyksen vaihto tuo kivaa uutuuden viehätystä omaan kotiin.

Pöydällä olevat kivikynttilät ostin kesäreissulta Jyväskylästä. Ihanassa Sisustus Nostalgiassa oli paljon kauniita koriste-esineitä ja näiden kynttilöiden lisäksi ostinkin tuolta rottinkisen pyöreän tarjottimen sekä uudet mustat tabletit ruokapöydälle. Saa nähdä raaskiiko näitä kynttilöitä edes polttaa vai jäävätkö vain koristeeksi. Myyjä kyllä lupaili näiden palavan kauniisti.

Viikonloppuna pitäisi jo suorittaa pientä kesän syysteloille laittoa. Pehmusteita saisi jo pikkuhiljaa keräillä varastoon suojaan syyssateilta ja muutamien tiedossa olevien grillikestien jälkeen taitaa grillikausikin olla tältä erää ohi. Syksy on ihanaa aikaa, mutta kyllä tänä vuonna kesä meni aivan liian nopeaan!

Näistä hämyisistä syystunnelmista toivottelen kaikille ihanaa iltaa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *