Helppo kesäkakku

Viimeisellä lomaviikolla herkkuhammasta kolotti, mutta valitettavasti en kuitenkaan jaksanut ryhtyä leipomispuuhiin. Mies oli lähdössä käymään muutenkin asioilla, joten pikaisesti rustasin hänelle mukaan kauppalapun helpon kesäkakun aineksista.

kes%C3%A4kakku%202.jpg

kes%C3%A4kakku%203.jpg

Tämä herkullisen näköinen kesäkakku on nopea ja helppo valmistaa.

Kakkuun tarvitset:

2 mutakakkua (pakaste)

250g mascarponejuustoa

250g rasvatonta maitorahkaa

4rkl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

2 rasiaa tuoreita vadelmia

Tee näin:

Sulata kakut ohjeen mukaisesti. Sekoita täytteen ainekset, jätä kuitenkin puolet vadelmista koristelua varten. Aseta toinen kakku lautaselle, levitä vähän yli puolet täytteestä kakun päälle. Aseta toinen kakku ylösalaisin päälle ja levitä loput täytteestä kakun päälle. Koristele vadelmilla ja tomusokerilla.

kes%C3%A4kakku%204.jpg

kes%C3%A4kakku.jpg

Helppoa ja erittäin herkullista!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *