Lähiseuturetkeilyä kansallispuistossa

Myönnettäköön, että aikuisiällä ei ole tullut kovin montaa kertaa käytyä Nuuksiossa, vaikka kotikaupungistani tämä upea kansallispuisto löytyykin. Lapsena tuonne tehtiin joitain luokkaretkiä ja miehen kanssa on käyty ainakin kerran, tosin siitä on jo monta vuotta aikaa, sillä odotin tuolloin esikoistamme.

Lasten kanssa lähdettiin kuitenkin toissa viikolla luontoretkelle ja vaikka lapset eivät niitä pitkiä lenkkejä siellä jaksakaan kävellä, olivat he aivan tohkeissaan koko reissusta. Aamulla pakattiin jokaiselle omaan reppuun retkieväät, leivät, mehupullot, makkaraa ja vaahtokarkkeja.

1.jpg

2.jpg

Kävelyretken jälkeen suunnattiin grillipaikalle ja sytytettiin tuli nuotioon. Nuuksiossa on grillipaikoilla valmiina polttopuut, joten mukaan ei tarvitse muuta kuin tulitikut ja eväät!

6.jpg

4.jpg

5.jpg

Tällainen lähiseuturetkeily on ihanaa ja varmasti suunnataan tänä kesänä vielä uudestaankin metsäretkelle Nuuksioon! Nuuksioon voi muuten hyvin suunata myös rattaiden, fillarin tai pyörätuolin kanssa. Kivoja reittejä löytyy jokaiselle!

3.jpg

Viime viikko puolestaan reissattiin muualla Etelä- ja Keski-Suomessa ja muutama retkivinkki luvassa tältä reissulta viimeistään ensi viikolla!

Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *