Portaikossa

Pitkästä aikaa kuulkaa ihan uusia kuvakulmia meidänkin kodista!

Taisin tuossa jokin aika sitten mainitakin, että teimme jo syksyllä muutaman suuren sisustustaulun porrasseinälle ja ajattelin vilauttaa niitä täällä blogissakin. Tuo meidän pitkänmallinen yläkerran aulatila ei ole kaikkein otollisin paikka kuvata, mutta ehkäpä näistä saa käsitystä tilasta. Ennen kuin siis kurkistetaan sinne meidän aikuisten makuuhuoneeseen, mitä lupailin viime viikolla, katsastetaan portaikkoon ja meidän kotiin uudesta näkövinkkelistä.

aula7.jpg

aula5.jpg

Meillä on suorat, mustaksi maalatut avoportaat. Yllä olevaa kuvaa katsoessa nurkassa oikealla oleva ovi johtaa kylpyhuoneeseen ja saunaan, jonka vieressä pikkuinen wc. Vasemmalla oleva oviaukko johtaa meidän aikuisten makuuhuoneeseen, josta on käynti myös parvekkeelle. Vieressä on pojan huone ja kuvassa oikealle jää meidän suurin makuuhuone, joka on tyttöjen yhteinen huone.

aula.jpg

aula4.jpg

 Mitenkään erikoisemmin aulatilaa ei ole sisustettu, koska tila on kapea ja pitkä. Kehyksissä on valokuvia pojan ensimmäisestä vuodesta ja tarkoituksena onkin ollut miettiä, josko tytöistä mahtuisi jollekin seinälle tehdä samanlaiset kollaasit. Aiemmin paljaana ollut valkoinen iso porrasseinä sai kuitenkin kivasti ilmettä kun päällystettiin kaksi suurta akustiikkalevyä tummanharmaalla kankaalla. Nämä hieman vaimentavat ääniä, mutta näyttävät myös kivoilta. Kangas on Kodin1:sen loppuunmyynneistä ostamaani Annon verhokangasta. Kangas on liimattu levyjen pintaan ja reunat taitettu ja niinikään liimattu takapuolelle.

aula3.jpg

Aina aika-join palaankin suunnittelemaan, kuinka tätä tilaa hieman uudistaisi, mutta vielä ei ole tullut vastaan toteuttamiskelpoista ideaa! Yhtenä vaihtoehtona on ollut avohyllyjen teko tuohon ikkunaseinälle, toisaalta taitaavat toimia lähinnä pölyn kerääjinä… Olisikin ihanaa, jos tuo ikkuna olisi lähes lattiasta kattoon, toisi avaruutta ja vielä entistä enemmän valoa aulaan. Mutta se taitaa valitettavasti olla toteuttamiskelvoton idea! 😉

Jatketaan loppuviikosta sisustusaiheilla ja siirrytään sitten sinne makuuhuoneen puolelle.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *