Luonnonkukkia

Kesäisin maljakon täytettä on ihana poimia omalta pihalta tai lähimetsistä. Lomakukat haettiin tällä kertaa omalta pihalta ja maljakkoon päätyi kotkansiipiä ja sipulikasvin kukkia. Kaunis yhdistelmä valkoista ja vihreää.

luonnonkukkia5.jpg

luonnonkukkia.jpg

Tuon pienen lasimaljakon sain äidiltäni valmistujaislahjaksi. Perintömaljakko, joka on perujaan mummulasta. Kaunis maljakko, johon itse poimitut kasvit sopivat täydellisesti.

luonnonkukkia4.jpg

luonnonkukkia2.jpg

Pakko muuten mainita, että näissä kuvissa toteutuu täydellisesti blogikuvien jalon rajauksen salat. Kuvien perusteella saattaa saada vaikutelman täydellisen siististä olohuoneesta. Seesteisestä tunnelmasta kukkineen.

Todellisuudessa oltiin juuri tultu lasten kanssa lenkiltä, lapset ehtivät juuri levittää leikit lattialle ja olohuoneen matolta löytyi iloisessa sekamelskassa kalastuspeli, pikkulegoja ja kaatuvan tornin puupalikat!

luonnonkukkia3.jpg

Lelukaaoksesta huolimatta vangitsin kuviin niitä kauniita paloja.

Kuvien myötä toivottelen seesteistä ja rauhallista kesäpäivää! Tai ainakin rauhallisempaa kuin meidän eilisilta. Tuo meidän viisivuotias aiheutti nimittäin pientä jännitystä ensimmäisen lomapäivän iltaan ja kahdeksan aikaan istuin pojan kanssa Terveystalon tapaturmaklinikalla Kampissa. Poika sai kammottavan haavan ohimoonsa, joka käytiin liimauttamassa kiinni. Kaatumisesta selvittiin siis onneksi kohtalaisen helpolla, mutta kyllä tuo poika osaa säikäyttää. Menoa ja meininkiä lasten kanssa toki aina riittää, mutta miten tuo pikkumies onkin koko elämänsä osannut olla niin tapaturma-altis… En tiedä mihin pumpuliin tuo poika pitäisi kääriä!

Turvallista tiistaita ihan jokaiselle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *