Keskikesän aikaan

Ensimmäinen loma-aamu. Mies on jo hipsinyt töihin, itse hörpin aamukahvia paviljongissa ja lapset nukkuvat. Ihana fiilis.

Ei kiire mihinkään. Lomasta huolimatta on ihana herätää ajoissa ennen lapsia.

cats.jpg

Takana lisäksi rentouttava juhannus mökillä. Viikonloppu kiteytyykin melko hyvin näihin yhdeksään kuvaan <3

Välillä satoi vettä, välillä taas aurinko lämmitti ihanasti. Lapset erityisesti olivat niin fiiliksissä mökkiviikonlopusta!

Itse olen viettänyt suurimman osan lapsuuteni kesistä, lomista ja oikeastaan kaikesta muustakin vapaa-ajasta saaressa, veneillen ja mökkeillen. Muistot omista mökkikesistä ovat hyviä ja jotenkin ihana nähdä omissa lapsissa sitä samaa riemua ja tekemisen meininkiä, mitä mökkimaisemissa koettu rentous ja tietynlainen vapaus tuovat.

Pientä sisustussuunnittelua toteutin juhannuksen aikana saunamökissä ja aitassa ja luulenpa, että ensi kerralla mökille mennään maalikaupan kautta. Hieman uutta freesimpää ilmettä, uutta järjestystä ja ehkäpä uusia huonekalujakin. Katsotaan, josko jakaisin siitäkin projektista joitain kuvia tänne bloginkin puolelle!

Nyt kuitenkin toivottelen ihanaa uutta viikkoa! Tämä lomapäivä kuluu rentoiluun kotosalla, lisäksi täytyy suunnata ruokakauppaan ja salille.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *