LOMA!!!

Nyt alkoi kuukaa neljän viikon loma! Ja kyllä, tulee tarpeeseen ja tuntuu hyvältä!

loma.jpg

loma2.jpg

Neljään viikkoon ei tarvitse herätä herätyskelloon, ei tarvitse aamuisin hoputtaa lapsia pukemaan eikä tarvitse kiikuttaa heitä päiväkotiin. Lapset lomailevat viisi viikkoa ja ensi viikon olen yksin lasten kanssa miehen suunnatessa vielä työmaalle. Ajateltiin, että kolme viikkoa yhteistä lomaa on ihan tarpeeksi, kun ei ole sen kummempia suunnitelmia. Mies on sitten puolestaan viimeisen lomaviikkonsa yksin lasten kanssa. Tavallaan sekin on itselle rento viikko, ei tarvitse kuin huolehtia itsensä töihin ja säästyy siltä aamurumbalta, jota päiväkotiaamut aiheuttavat.

loma4.jpg

loma5.jpg

En ole koskaan aiemmin pitänyt kesälomiani putkeen, joten ihan ensimmäista kertaa vietän neljä viikkoa putkeen lööbaillen. Kyllä tässä ajassa varmaan pääsee työmoodista ihan kiitettävästi eroon.

Ensi viikko siis pyöritään lasten kanssa kotinurkissa, mikä on oikeastaan tosi kiva ajatus. Ei etukäteissuunnitelmia, ei aikatauluja, ei stressiä, kunhan ollaan vaan ja tehdään, mitä halutaan.

loma3.jpg

Nyt kuitenkin ensimmäiseksi ajatukset keskikesän juhlaan. Oikein hyvää juhannusta siis teille kaikille! Onko siellä muita, jotka pääsevät aloittemaan kesälomia nyt juhannuksesta?

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “LOMA!!!

  1. Mulla on kohta 3 viikkoa lomasta lusittu, onneksi vielä viikko jäljelä. Ja koska juhannuksesta jäi muutama ylimääräinen lomapäivä tarvii töihin mennä vasta 14.7 🙂 Vielä siis on lomaa jäljellä! Sunnuntaina olis tarkoitus lähteä Kemiin äitini luokse 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *