Outdoor inspiration

Yritin kirjoittaa otsikkoa suomeksi, mutta ulkoelämäinspiraatio näyttää jokseenkin järkyttävältä sanahirviöltä! Menköön siis poikkeuksellisesti helpommin ymmärrettävämmin englanniksi! 

Koska Suomen kesä on todella lyhyt, täytyy tästä ulkoelämäkaudesta ottaa kaikki ilo irti ja niinpä täällä Viisikossakin jatketaan vielä ulkoelämäasioilla!

IMG_6254-tile-horz.jpg

Piha on kesken (en kyllä tiedä, onko meillä koskaan mikään valmista! 😉 ) ja nyt on tietysti oiva hetki suunnitella, mitä pihalle haluaa ja miten oleskelupaikat somistaa. Somistusta aion toki tehdä hiukan enemmän ainoastaan tulevia juhlia varten, mutta olen kyllä niin visuaalinen ihminen, että ihan normiarjessakin nautin kauniista asioista ja haluan, että ympärilläni on tietty harmonia. Nautin touhuamisesta ja tekemisen meiningistä, vapaapäivästäkin saan eniten irti jotain tekemällä, mutta sen kerran kuin istun alas lepuuttamaan, haluan ympäristön miellyttävän silmää. Jotenkin se rentoutuminen ei vaan ole mahdollista, jos on sotkuista ja hommat levällään!

cats.jpg

Mitä siltä uudistuneelta pihalta sitten odotetaan?

Paviljonki pehmeine istuskelupaikkoineen, peittoja ja aurinkokennovaloja viileneviä iltoja varten sekä tarpeeksi tilaa ruoanvalmistukseen ja vieraiden kestitsemiseen. Siinäpä ne tärkeimmät!

Toivottavasti sunnuntaina saamme isommat pohjatyöt tehtyä, jotta pääsee sisustamaan ja somistamaan pihaa juhlakuntoon. Nämä kaikki tuotekuvat on lainattu Ikean sivuilta ja siellä Ikeassa jo itse asiassa piipahdettiin tiistai-itana ostoksilla…

Nyt kuitenkin toivottelen ihanaa loppuviikkoa ja palataan asiaan todennäköisesti vasta maanantaina. Loppuviikko sujuukin meinaan muun muassa terassilla Casan tyttöjen kanssa, firman kesäjuhlissa, synttäreillä ja toivottavasti taas kaiken tämän juhlinnan jälkeen jaksaa vielä sunnuntaina tehdä niitä pihahommia.

Palataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *