Sateen jälkeen paistaa aurinko

Eilisen sadepäivän jälkeen pihalla tuntuu ihanan raikkaalta. Nyt vähän lämpöä kiitos, niin voisi nuo yrtti- ja salaatti-istutukset lähteä kunnolla kasvuun! Pieniä alkuja siellä jo näkyy, etenkin herneiden ja salaattien kohdalla, joten toivotaan, että tulee hyvä sato. Muutenhan pihalla onkin jo ihanan vehreää ja puut tuovat ihanaa keidasmaista tunnelmaa sekä tietysti yksityisyyttä takapihalle.

Pidin poikkeuksellisesti tänään etäpäivän, vaikka tänään olisi juuri ollut ihana aamu lähteä fillarilla toimistolle. Eilen en lähtenyt uhmaamaan ilmaa, vaan kurvailin toimistolle autolla. Meillä on töissä tällä viikolla työhyvinvointiviikko, joka huipentuu perjantaina vitettäviin kesäjuhliin. Minulle henkilökohtaisesti työhyvinvointi on lähellä sydäntä ja koen sen erittäin tärkeäksi arjen jaksamisessa.

lounas.jpg

lounas2.jpg

Minulle työhyvinvointi tarkoittaa mielekästä ja tarpeeksi haastavaa työtä, kivoja työkavereita ja rentoa ilmapiiriä. Töissä pitää olla myös hauskaa, vaikka itse melko vakavien asioiden parissa työskentelenkin. Erittäin tärkeäksi koen kuitenkin työn ja vapaa-ajan tasapainottamisen ja elämän harmonian. Töiden tekeminen on ainakin itselleni tärkeää, toki ihan jo siksi, että on pakko twerkkaa, että saa fyrkkaa, mutta työ tuo minusta sitä tietynlaista sisältöä elämään. Vaikka voittaisin lotossa, eikä rahan puolesta tarvitsisi käydä töissä, uskon, että tekisin jotain töitä, sillä elämässä pitää mielestäni olla tiettyjä velvollisuuksia. Kuitenkin voidakseen hyvin töissä, tulee muun elämän olla tasapainossa ja elämässä pitää olla tarpeeksi muutakin sisältöä työn lisäksi.

lounas3.jpg

lounas4.jpg

Kun itse laitan toimiston oven kiinni perässäni iltapäivisin, en juurikaan enää mieti työasoita. Koska ei vaan ehdi. Pitkien päivien jälkeen kuuluukin keskittyä siihen, mikä elämässä sitten loppujen lopuksi on tärkeintä, eli omalla kohdallani perheeseen ja läheisiin sekä harrastuksiin. Ja toisaalta tämä blogityö tuo sitten ihan erilaista vastapainoa omalle päivätyölleni. Visuaalinen puoleni pääsee kukkimaan valokuvauksen, sisustamisen ja somistamisen myötä ja ajatukset saa luvalla heittää vähän hömpän ja turhamaisuuksien puolelle.

Tänään työpäivä tauottui omalla pihalla nautitulla lounassalaatilla. Pieni pyyhkäisy eilisille sateille penkeiltä ja pöydiltä, niin johan oli ihana istua yksikseen ulkona syömässä.

lounas5.jpg

Tänään lounaslistalla oli tonnikalasaattia. Etäpäiväläisen lounaslistalla ei tosin niitä vaihtoehtoja kauheasti ole! 😉

Aurinkoista tiistai-iltaa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *