Elämä siirtyy ulos

Vaikka tänä aamuna mittari näytti 8 astetta ja päälle sai vetää välikausitakin, on silti kesän saapumisen myötä elämä siirtynyt melko pitkälti ulkotiloihin. Terassi ja oma piha ja lapsilla tietysti taloyhtiön leikkipaikka ovat jokapäiväisessä käytössä. Ja hyvä niin, kyllähän tästä vuodenajasta saa eniten irti ulkotiloissa. Sisustusintoilukin painottuu aina kesäisin terassin sisustamiseen ja myös istutuspuuhat kiinnostavat ihan eri tavalla kuin sisällä puuhastelu.

Myös ruokailu tapahtuu kesäisin meillä melko pitkälti ulkona.

ulkoel%C3%A4m%C3%A44.jpg

ulkoel%C3%A4m%C3%A45.jpg

Paitsi ruokailu, myös ruoan valmistus tapahtuu tätä nykyä pääasiassa ulkona ja auringon paistessa salaattikin on mukava pilkkoa kesäkeittiön tasolla. Yrtitkin on käden uottuvilla.

ulkoel%C3%A4m%C3%A42.jpg

ulkoel%C3%A4m%C3%A4.jpg

Parin viikon päästä pihalla juhlitaan omia valmistujaisiani ja kesäkeittiössä kokataankin grillijuhlien merkeissä vähän isommalle porukalle. Juhlavalmisteluista ajattelin kirjoitella ihan erikseenkin vielä.

Nyt kuitenkin kiiruhdan kynsihuoltoon ja illalla vielä kaverin kanssa lenkille. Leppoisaa omaa aikaa siis luvassa tämän työpäivän päätteeksi! Mukavaa keskiviikkoiltaa!

P.S. muistakaahan, että vielä iltaan asti on aikaa osallistua Aisti suihkugeeli tuotepaketin arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *