Juhlasuma

Loppukevät ja alkukesä on aikamoista juhlintaa. Tänä vuonna tuntui, että se alkoi jo pääsiäisestä, jatkui vapulla ja äitienpäivällä ja nyt tietysti meidän esikoisen synttäreillä. Vähän väliä on siis syytä kantaa kakku pöytään ja juhlia! 

Viime viikollakin on ollut kolmet juhlat! Tiistaina tyttöjen puolen päiväkodin kevätjuhlat, lauantaina kaverin yllätyssynttärit ja eilen juhlittiin esikoisen 5-vuotispäiviä mummien ja kummien kanssa. Unohtamatta tietenkään, että samasta syystä juhlittiin jo viikko sitten sunnuntaina kaverisynttäreiden muodossa!

juhlat4.jpg

juhlat.jpg

minttusuklaakakku.jpg

Pieni tauko juhlinnasta otetaan loppuviikon irtiotolla, kun suunnataan meidän perheen ja siskoni sekä hänen tyttönsä kanssa Tukholmaan, kesäkuun puolessa välissä puolestaan kilistellään grillijuhlien merkeissä minun valmistujaisiani! Nyt kuitenkin alkuviikkoon muutama tunnelmakuva juhlien tarjoiluista.

juhlat5.jpg

IMG_20170528_151039.jpg

Eilisten synttäreiden juhlapöydästä meiltä löytyi itsetehtyjä lihariisipasteijoita, kinkkuvoileipäkakku, dippivihanneksia, vadelma-sitruunajuustokakku sekä Valion ohjeella tehty minttusuklaatäytekakku. Miehen kanssa yhdessä ahkeroitiin tarjottavat pöytään ja täytyy sanoa, että tällä kertaa kaikki onnistui paremmin kuin hyvin. Voileipäkakkua en ollut tehnyt pitkään aikaan, mutta ai että tuli hyvää! Ja mikä parasta, lähes kaikki tarjottavat meni! Pienen palan täytekakkua raapaisin suuhuni äsken töistä kotiuduttuani, mutta aina parempi, jos tarjoiluja ei juurikaan jää!

juhlat2.jpg

Lauantaiset kaverin yllätyssynttärit olivat myös kyllä huiput. Kaksosäitikaveri täytti pyöreitä ja hänen miehensä halusi järkätä yllätyksen. Yllätyksessä onnistuttiinkin hyvin ja kakkukahvien jälkeen jatkettiin iltaa heidän saunarakennuksellaan. Kaveriperhe asuu ihan mielettömässä talossa Helsingissä ja puitteet naisten saunaillalle olivat mitä mahtavimmat! Muutama tunnelmakuva siis myös lauantai-illalta 1700-luvulla rakennetusta ja tänä vuonna entisöidystä hirsitalosta, joka siis kyseisen taloyhtiön saunarakennus.

juhlat7-horz-vert.jpg

Ihan jees paikka saunaillalle tai suuremmillekin kekkereille!

Juhlien ja pitkän viikonlopun jälkeen on tämä maanantai tuntunut todellakin maanantailta, mutta kyllä se tästä taas lähtee… Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *