Kesäfiilis

Nyt tuntuu, että kesä tuli yhdessä hujauksessa, ainakin täksi viikonlopuksi! Ja kyllähän sitä jo odotettiinkin!

Meidän esikoinen täyttää ensi viikolla 5 vuotta ja joka vuosi näihin aikoihin onkin jo ollut todella lämpimät kelit ja synttäreistä on saatu nauttia myös ulkona. Tänä vuonna esikoisen synttäreitä julitaan muiden kiireiden vuoksi kahtena eri viikonloppuna. Huomenna on kaverisynttärit ja viikon päästä sunnuntaina sukulaissynttärit. Ei vaan saatu mahdutettua kaikkea samalle viikonlopulle, joten tänä vuonna näin.

kes%C3%A42.jpg

kes%C3%A43.jpg

Kaverisynttäreitä vietetään tänä vuonna kuntosalin lapsiparkin tiloissa ja muutaman tunnin kekkereillä luvassa liikunnallinen ohjattu tuokio ja tietysti herkuttelua. Tarjoilujen suhteen menen helpoimman kautta ja luvassa huomenna kuorrutettu ja koristeltu kääretorttu sekä pojan itsensä valitsemia nameja ja keksejä. Koen, että näillä synttäreillä pääpaino on enemmän siinä yhdessä liikkumisessa ja leikkimisessä, eikä niinkään syömisessä. Ja mitä olen tässä nyt muutaman vuoden omien lasten synttäreiden sekä aika monien muiden kaverisynttäreiden aikana havainnut, on fakta se, että tämän ikäiset lapset eivät loppujen lopuksi kauaa ruokapöydässä viihdy, vaan synttäreillä on kivempi leikkiä ja touhuta muita juttuja. Senkään vuoksi ei ihan kauhiasti viitsi tarjoiluihin panostaa.

kes%C3%A4.jpg

Eilen kävin ostamassa myös kunnon aurinkolasit itselleni. Nyt päätin panostaa laseihin ja ostin arsakani kunnon optikkoliikkeestä. Aiemmin minulla on ollut vain halpis markettilaseja ja niiden muovisen tunnun ja huonon istuvuuden vuoksi olenkin ollut huono käyttämään aurinkolaseja. Nyt löysin optikkoliikkeen valikoimista hyvin istuvat ja nenällä mukavan tuntuiset lasit ja nyt saa silmätkin suojaa kesäauringolta!

kes%C3%A44.jpg

Nyt nautitaan kuitenkin kesäpäivästä ulkona, ne uudet arskat nenällä.

Ihanaa aurinkoista ja ennenkaikkea lämmintä lauantaita kaikille!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Kesäfiilis

  1. Moikka!<br />
    Mistä olet hankkinut nuo tuolien pehmusteet? Mulla on samat tuolit eri värisenä ja on vaikea ollut löytä oikean kokoisia pehmusteita. <br />
    <br />
    Se olkkarin seinän maalaaminen oli mielestäni tosi hyvä veto, TYKKÄÄN 🙂

    1. Moikka K! Pehmusteet on ostettu Ikeasta. 🙂 Ja kiitos, olkkari sai ihan uutta särmää harmaan seinän myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *