Vauhdikas äitienpäiväviikonloppu

Tällaisen viikonlopun jälkeen on ihana aloittaa uusi työviikko. Viikonloppuna riitti ohjelmaa ja kivaa tekemistä ja parissa päivässä ehti todella nollata ja irrottautua täysillä kaikista työjutuista. Ihan parasta, näin sen kuuluu mennäkin.

Just puhuttiinkin erään monikkoäitikaverin kanssa siitä, kuinka nykyään kolmen pienen kanssa ei vapaa-ajalla vaan ehdi murehtia ihan turhista. Kun työpaikan oven laittaa iltapäivästä kiinni perässään, hyppää samantien siihen kotimoodiin, josta ei vauhtia eikä aina niitä vaarallisia tilanteitakaan puutu. Elämä onkin näin ollen mukavasti tasapainossa. Työaikana keskittyy täysillä töihin ja vapaa-ajalla lapset vaativat niin paljon huomiota, että energia suuntautuu sitten iltaisin ja viikonloppuisin heidän kanssa touhuamiseen.

IMG_6244.jpg

Kuluneena viikonloppuna saatiin nauttia ihanista ilmoista ja viikonloppuna oltiinkin paljon ulkona. Olemme nyt välillä jättäneet tarkoituksella tytöiltä päiväunet välistä, jotta päivän uniaika ei keskeytä muita puuhia. Välillä siis eivät nuku ollenkaan enää päivällä tai kuten eilen, nukkuivat autossa siirtymisten ajan. Päiväkodissa nukkuvat edelleen ja kyllä nukahtavat kotipäivinäkin, mutta ihanaa huomata, että ei ole enää niin justiinsa niiden päiväunten suhteen!

Lauantaina käytiin testaamassa Suurpellon Angry Birds puisto. Aiemmin olemme käyneet Leppävaaran ja Oittaan puistoissa, mutta Suurpelto on lähempänä kotiamme ja varmasti käymme tuolla joku kerta uudestaankin. Mukava lähteä lähipuistoja vähän kauemmaksi ja lapset viihtyivät hyvin. Myös välipala syötiin ulkona puistossa ja meillä olikin tosi kiva iltapäivä koko perheen voimin!

IMG_6227.jpg

IMG_6242.jpg

Sunnuntaina sain herätä valmiiseen aamupalapöytään, jonka jälkeen vietettiin vähän vauhdikkaampi äitienpäivä Lintsin yksityistilaisuudessa. Kaikki laitteet olivat vapaasti käytettävissä yhdeksästä yhteen, joten monen vuoden tauon jälkeen tuli siis itsekin käytyä kieppumassa laitteissa! Mikä mahtavinta, meidän esikoinen on pitkä poika ja pääsi jo yli 120cm sallittuihin laitteisiin. Siellä tuo neljävuotias kieppui innoissaan mukana isojen laitteissa! Super hauskaa!

IMG_6232.jpg

Iltapäivästä vielä äkkiä kukkakaupan kautta hakemaan mummeille viemisiksi ruusuja ja kakkukahveille isomummilaan! <3

Ihana viikonloppu.

Joka ilta käydään pojan kanssa läpi päivän kivoimpia asioita. Eilen kuulemma kivointa oli ”käydä lintsillä ja päästä niihin hurjimpiin laitteisiin”! No niin oli, samaistun.

_______________________

Kuvat nappasin eilen illalla miehen käyttäessä pesuetta iltapesuilla. Kuvien mustavalkoinen lookki viehättää itseäni. Se onkin jännä, miten mustavalkoiselta sisustus näiden kuvien perusteella näyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *