Harmaan monet sävyt

Muistanette kuinka hetki sitten haaveilin olohuoneen seinän maalamisesta? Maalausprojekti on siirtynyt seuraavalle asteelle ja kaupasta on haettu värimalleja kotiin mietittäväksi ja sävy on jopa valittu ja maalipurkki ostettu. Harmaan sävyjä on kyllä valtavan paljon ja oikean värisävyn löytäminen on yllättävän haastavaa!

harmaan%20s%C3%A4vyt.jpg

harmaan%20s%C3%A4vyt5.jpg

Värejä on mallailtu niin luonnonvalossa kuin keinovalossakin, seinään teipattuna, sohvaa vasten jne. Kaikkein tummimmat päätimme jättää pois vaihtoehdoista, samaten liian siniseen taittavan sävyn. Keittiön taustaseinänä meillä on harmaata tuntomaalia, jonka sävy on kovasti meidän kummankin mieleen, mutta en kuollaksenikaan muista sävyn nimeä. Värimalleja on siis mallailtu myös keittiön seinää vasten ja se voisi ihan hyvin olla mikä tahansa näistä meidän TOP3:sta!

harmaan%20s%C3%A4vyt4.jpg

harmaan%20s%C3%A4vyt3.jpg

Tällaisissa asioissa olen välillä aikamoinen jahkaaja ja saatan miettiä asiaa kauankin. Loppupeleissä, mikä tahansa näistä TOP3:sta näyttäisi varmasti hyvältä seinällä! Ja ainahan seinän voi maalata uudestaan, jos ei lopputulos miellytä!

harmaan%20s%C3%A4vyt2.jpg

Harmaiden aatosten siivittämänä toivottelen mukavaa keskiviikon jatkoa! Lumista sellaista. Täällä etelässä ainakin sataa lunta tällä hetkellä taivaan täydeltä… Ei paljoa naurata nämä kevätsäät.

Mutta palataan siihen meidän valitsemaan sävyyn, kun saamme maalausprojektin päätökseen ja kuvia jaettavaksi kanssanne!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *