Viikon parhaat

1. Kynsihuolto

Uudet kynnet piristää kummasti ja täytyy myöntää, että olen aikalailla koukuttunut rakennekynsiin! Neljän viikon huoltoväli on osoittautunut itselleni sopivaksi ja kuukauden välein onkin ihana istua pariksi tunniksi hoitolan tuoliin. Onnekseni löysin vielä kertaheitolla hyvän tekijän läheltä kotia! Hänelle tosin täytyy varata ajat hyvissä ajoin, muuten jää nuolemaan näppejään. Viimeksi laitettiin koko kynnelle pinkki väri muutamalla sydänkoristeella, mutta totesin, että paras on laittaa vain kärkiin väriä. Koko kynnet lakatessa värillä näkyy kasvu liian nopeasti ja kasvuraja häiritsee itseäni liikaa jo reilussa viikossa. Tällä kertaa siis liilaa glitteriä!

1.jpg

2.jpg

2. Kevät

En suostu katsomaan ensi viikon sääennustetta, laitan silmät kiinni ja nautin nyt näistä aurinkoisista kevätsäistä. Ehkä ne sadepisarat katoavat ennusteesta… Vapun jälkeen kevät tuntui ottaneen harppauksen eteenpäin ja nyt on ollut aivan mahtavat säät! Pihahommia olisi mukava ehtiä tekemään enemmän ja laittaa terassi kunnolla kesäkuntoon.

4.jpg

5.jpg

3. Lyhyet työviikot

Olen syksystä asti tehnyt 80% työaikaa pyhittäen perjantait opiskelulle. Opinnoista johtuen perjantait ei ihan mitään pelkkää lomailua ole ollut, mutta siitä huolimatta olen nauttinut täysillä lyhyistä työviikoista. Alunperin lyhennetty työaika oli sovittuna tämän vuoden elokuulle asti, mutta laitoin juuri ilmoituksen menemään, että jatkan sitä vielä ainakin vuodella! Kun kerran on mahdollisuus, niin miksipä ei hyödyntäisi. Ehtiihän sitä 100% työaikaa tehdä sitten kun lapset ovat vähän isompia. Opintojen päätyttyä lapsetkin saavat sitten nauttia vähän lyhyemmistä päiväkotiviikoista.

Eilen pidinkin lapset kotona ja nautittiin aurinkoisesta vapaapäivästä. Aamupäivälle tosin oli varattuna kaikkien kolmen hammastarkastukset, jossa vierähti tovi, mutta lisäksi käytiin kukkakaupoilla, lippisostoksilla ja hampurilaislounaalla. Iltapäivästä tavattiin vielä kotiäitivuosien aikaista äitikaveria ja päivä oli ihan mukava flashback kotiäitiajoista! Pelkkään tähän hommaan en kyllä enää ryhtyisi, mutta näin yhdistettynä duuneihin sopii minulle oikein hyvin.

3.jpg

Meillä lapset yökyläilevät mummilassa, mies on pelaamassa paintballia ja itse suuntaan monikkoäitikaverin kanssa syömään ja monikkoyhdistyksen järjestämään shoppailuiltaan KappAhlille. Oma aika olkoon siis viikon 4. paras juttu!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Viikon parhaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *