Pääsiäiskakku

Heippa ja ihanaa pitkäperjantaita!

Nämä pitkät pyhät tulivat kyllä just nyt niin sopivaan saumaan. Mitään ihmeempiä suunnitelmia meillä ei näille pyhille ole (onneksi!), rentoa oleskelua, syömistä, saunomista ja pelaamista. Oikeutetusti ollaan vaan ja tehdään, sitä mikä hyvältä tuntuu! Huomenna tai sunnuntaina suunniteltiin kyllä käyntiä Haltialan kotieläintilalle, siellä pääsee nyt pääsiäisen aikaan katsomaan lampolaan karitsoja. Lapset olivat ainakin innoissaan näistä suunnitelmista!

Tänään aamupäivällä leivoin hieman makeaa pääsiäisen kunniaksi. Mutakakku, sitruuna-tuorejuustokuorrutteella ja koristeeksi pieniä suklaamunia. Herkullisen näköinen kokonaisuus, toivotaan, että maku ja koostumuskin ovat kohdillaan, kun kakku iltapäivästä korkataan!

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku2.jpg

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku3.jpg

Pohjaksi tein ihan tavallisen mutakakun ja päällinen on tehty sitruunatuorejuustosta ja tomusokerista. Erittäin helppo siis!

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku.jpg

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku5.jpg

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku4.jpg

Näissä tunnelmissa toivottelen kaikille oikein rentouttavia pääsiäispyhiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *