Helppo pääsiäisen rahkaherkku

Huomenta uuteen viikkoon! Seuraavat pari viikkoa luvassa lyhyitä työviikkoja ja pitkä pääsiäisviikonloppu tulee oikein tarpeeseen. Tänään työpäivän päätteeksi olisi luvassa vielä viime hetken valmistautumiset huomiseen tenttiin, eikä valitettavasti pääsiäisestäkään selviä ilman kouluhommia, mutta tentin jälkeen voi sitten loppuviikon keskittyä pelkästään töihin ja pääsiäisloman valmisteluihin. Pääsiäinen taitaa nyt meidän osalta kulua ihan kotosalla, mikä on tietysti melkoisen hektisen alkuvuoden jälkeen varmaan ihan paras ratkaisu.

Kuluneen viikonlopun jälkkäri sopi hyvin pääsiäisteemaan ja nämä hauskan näköiset rahkaherkut syntyvät käden käänteessä!

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isresepti.jpg

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isen%20j%C3%A4lkiru

Pääsiäisen helpot rahkamunat:

1 prk Valio appelsiini tai sitruuna rahkaa

2dl kermaa

persikan puolikkaita

isoja suklaamunia

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isj%C3%A4lkk%C3%A4r

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita siihen rahka. Puolita suklaamunat kuumaan veteen kastetulla terävällä puukolla. Lusikoi rahka munanpuolikkaisiin ja aseta päälle puolikas persikka.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isj%C3%A4lkiruoka.j

Nopeasti herkullista tajottavaa vaikkapa pääsiäisen ajan yllätysvieraille!

2 kommenttia “Helppo pääsiäisen rahkaherkku

  1. Tuota voisikin kokeilla pääsiäisen aikana. Persikkarahka nimittäin kuuluu pääsiäiseen! Miten hyvin tuon persikan pilkkominen onnistui lusikalla syödessä?

    1. Kyllä persikan joutuu pilkkomaan veitsellä ennen syömistä, joten syömisvaiheessa hauska ulkonäkö kärsii! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *