Keväinen lauantai

Heippa! Ja keväistä lauantaita!

Aamupäivä pyörittiin siskon kanssa Messukeskuksessa kevätmessuilla, käteen tarttui 50 tulppaania, lapsille metrilakua ja rutkasti kevätmieltä! Messukeskus on täyttynyt täksi viikonlopuksi upeista piha-ideoista ja vielä huomenna ehtii messuilemaan, mikäli kaipaa kevätmielen kohotusta tai ideoita tulevaan ulkoelämäkauteen.

pajunkissat.jpg

Meidän pajunoksien hakureissu jäi tänä vuonna viime tippaan ja lähtiessäni itse messuilemaan, olin esittänyt kainon pyynnön miehelle suorittaa tämän tärkeän oksienhakureissun lasten kanssa. Kotona odotti sitten upea nippu pajunoksia, illemmalla vielä koristellaan, jotta huomenna lapset pääsevät ensikertaa virpomishommiin!

pajunkissat2.jpg

IMG_5573.jpg

Kiireen keskellä tämä pääsiäinen pääsi kyllä yllättämään ihan todenteolla! Onko huomenna tosiaan jo palmusunnuntai? Pieniä koristeluita on toki tullut tehtyä, mutta esimerkiksi pääsiäisen ruokasuunnitelmat on vielä kokonaan auki. No, ehtiihän tässä, rennolla mielellä ja ilman stressiä!

Ihanaa keväistä viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *