Hullut Päivät Ainoan Stockalla

Hullut Päivät starttasi käyntiin tänään ja tuttuun tapaan tulee itsekin siellä toki käytyä. Huomenna näytti olevan myynnissä parsakattila, jota mietittiin jo viime vuonna, mutta koska ei olla vieläkään saatu aikaiseksi sellaista ostaa, ajattelin sen sieltä huomenna käydä hakemassa. Samalla aion vilkaista lasten osaston ja yleensä onkin tullut ostettua lapsille perus käyttövaatteita. Tällä kertaa ainakin poika tarvitsee housuja. Poika kasvaa sitä tahtia, että nilkat vilkkuu ja on taas aika uusia muutamat housut. Mallista riippuen hänelle menee vielä jotkut 116 senttiset, mutta suuri osa on jo housuista 122cm, joten muutamat pienet täytyy vaihtaa isompiin.

ke-paiva-desktop.jpg

(Kuva: täältä)

Omien vaatehankintojen suhteen pyrin erittäin tarkkaan harkintaan ja mahdollisesti jotkut housut voisin itsellenikin hankkia. Käynnissä olleesta ostolakosta onkin pitänyt kirjoittaa, sillä vaikka olin suunnitellut alkuvuoden ensimmäiset vaateostokset tekeväni vasta hullareilta, sorruin muutamaan hankintaan jo tuossa maaliskuun puolella. Näistä lisää sitten toisella kertaa!

Tänä vuonna on kuitenkin mukava lähteä Tapiolan Stockalle, sillä ensimmäistä kertaa Hulluja Päiviä vietetään Tapiolan Ainoan täysin uusissa Stockmannin tiloissa. Kävin maaliskuun puolessa välissä Ainoan kutsuvierasavajaisissa ja upeat tilat uuteen Ainoaan on etenkin Stockalle rakennettu. Alla muutama kännykkäräpsy silloisista avajaisista.

IMG_20170315_175624-tile.jpgIMG_20170315_180635-tile.jpg

Mutta vaikka kuinka tekisi mieli suunnata työpäivän päätteeksi Hulluille Päiville, tänään kuitenkin sali kutsuu! Viime viikonlopun salit jäi tekemättä kiireiden vuoksi, joten tänään täytyy tehdä kahta kovempaa! Josko huomenna sitten ennen taloyhtiön kokousta ehtisi käydä nappaamassa ne muutamat tarpeelliset hankinnat!

Mitkä on sun must have -tärpit tämän vuoden Hullareilta?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *