Pikkuvessan marokkotyyli

Meidän viime vuonna remontoitu yläkerran pikkuvessa koki ilmeenmuutoksen ihanan marokkohenkisen maton myötä. Ostin maton Bauhausista ja matto on tarkoitettu oikeasti kynnysmatoksi. Sopi kuitenkin kokonsa ja ilmeensä puolesta niin hyvin meidän pikkuvessaan, että sai paikkansa sieltä. Hieman muutakin ilmeenkohotusta ja piensisustusta ja pikkuvessan tyyli muuttui täysin.

moroccan%20style%20toilet.jpg

moroccan%20style%20toilet2.jpg

moroccan%20style%20toilet3.jpg

Olen ollut todella tyytyväinen pikkuvessan materiaalivalintoihimme ja tuo musta Tikkurilan kivimaalilla maalattu seinä on ihan lemppari! Musta-valkoisuus yhdistettynä tammeen on kyllä niin mun juttu. Siihen kokonaisuuteen on helppo yhdistellä tekstiilejä ja välillä voi sitten valita vähän tällaisia reippaampiakin kuvioita. Toisinaan sitten yksinkertaisuus kiehtoo enemmän ja ilmeen saa pidettyä hyvinkin hillittynä.

moroccan%20style%20toilet4.jpg

Vaikka vessa on todella pieni, ajaa se asiansa ihan hyvin yläkerrassa, josta löytyy erillinen suihku- ja saunatila. Lisäksi tuo ikean allaslaatikosto on todella tilava ja alempaa laatikkoon mahtuu kaikki meidän sekä kylpy- että käsipyyhkeet.

moroccan%20style%20toilet6.jpg

Kauniista ja viihtyisistä wc- ja kylpytiloista on ihana aloittaa aina uusi päivä. Kun toiminnallisuudet ja viihtyisyys on kohdallaan, ei tilan pieni koko niinkään haittaa.

Uuden maton myötä vessaan saatiin kuitenkin todella kiva ilmeenmuutos! ​

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *