Keväistä viherrystä

Ajelin tiistaina koulun jälkeen Tuusulaan hakemaan pojalle fillaria, joka bongattiin varsin hyvään hintaan torista ja piipahdin samalla matkalla pitkästä aikaa Tuusulan Kodin Terrassa. Joskus enemmän remppaa tehdessä ollaan ajeltu sinne ihan varta vasten, mutta nyt ei ole tullut pitkiin aikoihin käytyä.

7.jpg

Lähinnä kierrellessäni ja haaveillessani ihastuin taimiosastolla kauniiseen ruukkutulppaaniin, jonka lisäksi matkaan lähti helmililjoja, uudet puutarhahanskat, yrttisakset, siemeniä ja muuta keväiseen puutarhanhoitoon liittyvää.

IMG_5416.jpg

IMG_5399.jpg

3.jpg

Innolla jo odotan, että omalla pihallakin alkaa kasvit nousta maasta ja pääsisi istuttamaan kasvulavoihin ensi kesän hyötypuutarhaa. Ihan vielä ei ole kuitenkaan niiden puuhien aika, joten sisälle laitoin tulemaa basilikaa ja oreganoa valmiiseen minikasvualustaan. Nämä saavat paikkansa aurinkoiselta ikkunalta ja toivotaan, että satoa alkaa syntyä.

2.jpg

Tällaisten pienien istutuspuuhien myötä kevätfiilis nousee huimasti, vaikka tänä aamuna herätessä mittari olikin taas jo useamman asteen miinuksen puolella. Ensi viikolla onneksi päästään kuitenkin fiilistelemään kevättä oikein kunnolla sinne Kevätmessuille! Siellä viimeistään se kevätfiilis pääsee valloilleen oli sää mikä hyvänsä. Viime vuotiset messut olivat todella inspiroivat, joten odotukset tämän vuoden suhteen ovat korkealla.

8.jpg

Helmililjojen osalta on muuten luvassa ihana pääsiäisen istutusvinkki luvassa, joten pysykäähän kuulolla!

Joko sinä olet hankkinut kevätkukkia tai suunnitellut istutuspuuhia? 🙂

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *