Uuteen viikkoon

Voitteko uskoa, että tällä viikolla siirrytään jo huhtikuun puolelle!? Minä en ainakaan… Tämä alkuvuosi on kyllä mennyt ihan liian nopeasti ja monesti viikon aikana olenkin miettinyt, kuinka voisi pysäyttää ajan kulun edes hetkeksi.

uusi%20viikko3.jpg

Kevät tekee kuitenkin tuloaan hurjaa vauhtia ja huhtikuu nyt viimeistään on kunnon kevätkuukausi. Huhtikuu pitää sisällään paitsi pääsiäisen, mutta huhtikuussa päästään myös nauttimaan oikein kunnolla kevään odotuksesta Kevätmessuille! Kivoja juttuja siis luvassa, vaikka olisin ihan mielelläni viettänyt vaikkapa viikon pidempään tätä maaliskuutakin…

ty%C3%B6piste%20viisikko.jpg

Viikonloppu oli ja meni. Hyvät fiilikset ja täynnä tarmoa pääsee aloittamaan uuden viikon! Vaikka olin eilisenkin toimistolla, ehdittiin viikonloppuna kaikkea kivaa. Perjantaina lämmitettiin sauna jo heti alkuillasta, laitettiin makkarat kiuaspusseihin ja syötiin harvinaisempaa ruokaa saunan päälle. Lapset ainakin tykkäsivät kovasti saunamakkarasta ja patongista, joita sai herkutella pillimehun kanssa saunanraikkaana kylpytakissa. Pieniä isoja asioita.

Töiden ja saunomisten lisäksi viikonloppuna ehti myös treenata pariin otteeseen, siivota ja lauantai-ilana pidettiin myös lasten kanssa leffailtaa ja lapset saivat herkutella Arnoldsin donitseilla, joita napattiin mukaan Omenan pikashoppailureissulta.

uusi%20viikko.jpg

uusi%20viikko2.jpg

Pieniä spesiaaleja juttuja, jotka täydentävät arjen hetkiä. Lisää tällaisia viikonloppuja, kiitos. <3

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *