Siivouspäivä

Lauantaista huolimatta on ihan sunnuntaiolo.

Tänään piti olla luvassa brunssia monikkoäitien kesken, mutta suunnitelmien muututtua erinäisistä syistä, on aamupäivä kulunut salilla ja nyt lauantain ollessa vapaa ohjelmista, on luvassa kunnon siivouspäivä. Viime viikot on olleet tosi kiireisiä ja olen ollut väsyneempi kuin alkuvuodesta. Siivoukset ovat olleet sitten se asia, josta on tingitty ja sen kyllä huomaa. Edes viime viikonlopun tyttöjen synttäreitä varten en ehtinyt tehdä sitä ajattelemaani isompaa kevätsiivousta, joten tänään on nyt sitten sen vuoro! Eikä tuo tainnut julavieraita saati synttärisankareita haitata, se on vaan se tunne kun tietää itse, että ei ole pyyhkinyt jalkalistoja tms. pitkiin aikoihin! 😉

IMG_5382.jpg

Matot pihalle, kunnon pesu lattioihin, ovenkarmien pyyhkimistä ja muuta hieman tarkempaa puunausta. Ikkunat pyyhkäisin jo kertaalleen ulkopuolelta aiemmin tänä vuonna ja kunnon ikkunoiden pesun vuoro on sitten kevään ollessa vähän pidemmällä.

IMG_5380.jpg

Huomenna suuntaan toimistolle ylitöihin, joten siitä se sunnuntaiolokin kai johtuu, kun tietää seuraavana aamuna heräävänsä kelloon. Tosin ylitöitä saa tehdä melko vapaasti kellonaikaan katsomatta, mutta siitä huolimatta on minusta kiva lähteä toimistolle aikaisin. Iltapäivästä ehtii sitten vielä kerran tällä viikolla salille ja illalla rentoutua kotona ennen taas uutta viikkoa. Josko tämä työtilannekin hellittäisi kesään mennessä… Jaksaa jaksaa – sitä tässä on hoettu syksystä asti töiden, opiskelujen, treenien ja kaiken muun arjen pyörityksen keskellä!

IMG_5389.jpg

Mutta nyt nautitaan lauantaista, jopa siitä kiirettömästä siivoamisesta, jonka jälkeen aion kyllä palkita itseni illalla lasillisella kylmää valkkaria. Pieni tauko on kuitenkaan paikallaan myös siivouksen lomassa, joten tyttöjen nukkuessa ja pakotettua kodin hiljasuuteen, nautin pienen hetken kahvikupin ja muutaman macaronin seurassa. 

Ehkäpä iltapäivästä täytyy vielä tallustella lähikaupalle ostamaan kukkakimppu piristämään siivottua kevätkotia! Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *