Parasta just nyt

Heippa ja ihanaa perjantaita!

Keskity hyvään ja ajattele aina ensin niitä positiivisia asioita ja sitä mikä on hyvin. Tähän pyrin itse ainakin kaikissa elämän osa-alueissa ja minusta onkin välillä melkein masentavaa huomata, kuinka jotkut vellovat siinä, mikä menee huonosti. Ihan yksinkertaisena esimerkkinä, jos annetaan kaksi vaihtoehtoa ja kysytään kumpi on parempi, negatiivisuudessa vellova kommentoi ihan ensimmäiseksi ”ei ainakaan tuo”. Jos kysytään kumpi on parempi, miten voi vastata, että mikä ei ole kiva! Tajuatteko pointin? Eikö olekin ärsyttävää!? 😉

white%20roses.jpg

Siispä ajatellaan ja keskitytään positiiviseen, niin positiivisuus vahvistuu! Tänä perjantaina prasta just nyt on…

1. Hyvä olo

3-4 vähintään tunnin mittaista liikuntakertaa, tervellinen ruoka ja tarpeeksi unta. Tämä toimii minulla ja olo on hyvä! Olo on huomattavasti kiinteämpi kuin viime vuoden lopulla, paino on muutaman kilon vähemmän, vatsan turvotukset ovat poissa ja olo on pääsääntöisesti energinen. Erittäin hyvä päätös oli myös jättää karkit ja suklaat pois ”ruokavaliosta” ja hyvin ollaan kumpikin miehen kanssa päätöksessä pysytty. Kahteen ja puoleen kuukauteen ei ole tässä talossa syöty namia tai suklaata ja alkukankeuden jälkeen niitä ei edes kaipaa! Olisikohan mahdollista olla kokonaan ilman karkkia ja suklaata?

white%20roses4.jpg

2. Kodin tunnelma

Koti on maailman paras paikka. Uuden sohvan ja uuden alakerran järjestyksen myötä koti tuntuu vielä astetta paremmalta. Ulkoa lisääntyvän valon määrä tekee kodista ihanan valoisan ja kotona on hyvä fiilis.

white%20roses3.jpg

3. Kevät

Innolla odotan räystäiltä sulavaa lunta, linnunlaulua, putsattuja kävelyteitä, lenkkareita ja tietysti sitä, että pääsee laittamaan terassia ja pihaa hieman viihtyisämmäksi! Lisääntyneen valon myötä oli pakko jo kertaalleen pyyhkäistä ikkunatkin puhtaiksi, mutta kunnon kevätkelien saavuttua, on ihana myös ryhtyä tähän puuhaan ja pestä kaikki ikkunoiden välitkin. Puhtaiden ikkunoiden myötä sisälläkin saa nauttia kevään joka säteestä ja mielikin on virkeämpi!

white%20roses%202.jpg

Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistetaan ajatella positiivisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *