Molempi parempi

Katsellessani alakerran muutoskuvia, innostuin meidän vanhoista betonikantisista metallipöydistä ihan täysillä. Kun uusi vaalea sohva kannettiin sisään, ei itse asiassa edes kokeiltu, miltä pikkupöydät olisivat näyttäneet sohvan edessä, vaan oltiin jo etukäteen ajateltu, että vaihtelun vuoksi siirretään vanha arkku sohvapöydäksi. Vanhoista kuvista innostuneena, oli kuitenkin pakko kokeilla miltä nämä sirommat pöydät näyttäisivät uuden sohvan edessä.

IMG_5201.jpg

IMG_5211.jpg

Mustarunkoiset pöydät sopivat loistavasti vaaleanharmaan sohvan kanssa ja ilme on toki heti paljon modernimpi. Tykkään tosi paljon!

.IMG_5189.jpg

Näiden pöytien etuna arkkuun verrattuna on niiden helpoo liikuteltavuus. Arkku on jo itsessään melko painava ja lisäksi sen sisällä on muun muassa maljakoita ja muuta painavaa, joten sen liikuttelu ei olekaan niin vaivatonta. Näitä pikkupöytiä saa helpommin vedettyä lähemmäksi, jos joku sattuu vaikka illalla syömään tai juomaan jotain sohvalla, mikä on siis ehdottoman kiellettyä, jos lapsilta kysytään! 😉

IMG_5190.jpg

IMG_5197.jpg

Mitä mieltä sinä olet? Kumpi pöydistä sopii olohuoneeseen paremmin?

vaaleanpunaiista5-horz-horz.jpg

Paula / Viisikko - -

12 kommenttia “Molempi parempi

  1. Minun mielestä mustat sopivat paremmin kun tekevät tilasta ilmavamman ☺

  2. Heippa! Kyllä nuo metallirunkoiset sopii paremmin, tyylikkäät, kevyet ja raikkaat ♥

    1. Heippa Päivi! Kiitos kommentistasi, minustakin metallipöydät käyvät paremmin tilaan! 🙂

  3. Pikkupöydät sopivat visuaalisesti paremmin, mutta arkku tuo toki jonkinlaista kontrastia ja kotikutoisuutta. Jostain syystä tuli mieleen, että arkku voisi olla ihana mustaksi maalattuna. 🙂

    1. Samaa mieltä Irina! Jotenkin en raaski maalata vanhaa arkkuani, se on saatu perintönä, niin jostain syystä miellän, että se kuuluu olla tuon värinen, vaikka muuten tuollainen punaruskea ei lemppareihini kuulukaan! 🙂

  4. Ehdottomasti ilmavammat betonipöydät, vaikka ymmärrän hyvin viehätyksen vanhaan arkkuun. 🙂

    1. Kiitos Heidi ja tosiaan samaa mieltä! 🙂 arkku on tällä hetkellä nojatuolien välissä toisella puolella olohuonetta. Kummastakaan vaihtoehdosta en aio luopua, voi kivasti vaihdella fiiliksen mukaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *