You, Me & This Moment + ARVONTA!

Yhteistyössä Zinoti Oy

Ah, viikonloppu! Täytyy sanoa, että tulee kyllä tarpeeseen. Kuluneen viikon olen juossut paikasta toiseen, nukkunut ihan liian vähän ja liikuntakin on tällä viikolla jäänyt liian vähälle, toisin sanoen vain yhteen uintiin ja yhteen tunnin kävelylenkkiin kaverin kanssa. Tiistaina kuitenkin kävin keskellä työpäivää myös hierojalla, mikä tekikin pitkästä aikaa todella hyvää. Meillä käy työpaikalla hieroja, mikä onkin mukava ja helppo ratkaisu! Nyt viikonloppuna täytyy ottaa vähän takaisinpäin liikuntojen suhteen ja ajattelinkin suunnata kumpanakin päivänä jumppailemaan. Kiireinen viikko on nimittäin ihan parasta nollailla siellä kuntosalilla!

Onneksi itselläni ei tänä viikonloppuna ollutkaan mitään suunniteltua ohjelmaa, joten rehkittyä ensin päivällä salilla, voi illalla ottaa rennosti löhöillen! Kyllä se makoilu tuntuu minusta ainakin ansaitummalta, kun on ensin vähän liikkunut.

Löhöilystä päästäänkin kuitenkin päivän varsinaiseen aiheeseen eli kurkistellaan taas hieman meidän makuuhuoneeseen!

zinoti4.jpg

Yhteistyössä Zinoti Oy:n / Mayn kanssa meidän makuhuoneeseen saatiin hieman lisää särmää mustavalkoisista printtityynyliinoista, jotka myös mukavasti kehoittavat elämään tässä hetkessä! Sopii oikein hyväksi muistutukseksi kiireiseen arkeen…

zinoti3.jpg

zinoti2.jpg

Nämä kivan simppelit tyynyliinat ovat 100% puuvillaa ja mikä parasta, ne on valmistettu Suomessa! Modernilla lookillaan tuovat mielenkiintoista kontrastia meidän makuuhuoneeseen, jossa muuten onkin melko maanläheinen tunnelma.

zinoti6.jpg

zinoti5.jpg

Ja hei, nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa omaksesi kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis, mutta myös erittäin trendikäs You, me & this moment printtijuliste sekä This Moment -tyynyliina (arvo yhteensä 38,50€)! Jätä kommenttisi voimassaolevan sähköpostiosoitteen kera (ei näy muille) sunnuntaihin 12.3.2017 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittajaan olen yhteydessä henkilökohtaisesti ja juliste ja tyynyliina postitetaan rullattuna putkipaketin sisällä. Julisteen koko on 50x70cm ja tyynyliina puolestaan on kooltaan 50x60cm, kumpikin on valmistettu Suomessa!

IMG_5167.jpg

IMG_5163.jpg

Mayn tuotevalikoimista löydät myös kuvissa näkyvän ihanan tuoksukynttilän sekä tarjottimen ja paljon muuta tiskiharjoista kauniisiin ja eleettömiin säilytyskoreihin. Koko valikoiman näet täältä.

Ihanaa viikonloppua ja muistetaan elää tässä hetkessä! <3

50 kommenttia “You, Me & This Moment + ARVONTA!

 1. Voi ei miten ihania tyynyliinoja! Kiitos kun vinkkasit tästä kaupasta, täytyy ehdottaa miehelle vuosipäivälahjaideaksi : )

 2. Mukaan arvontaan! Tässä hetkessä eläminen on välillä niin haastavaa, että kaipaisin just tuollaista konkreettista näkyvää muistutusta seinälle ja pään alle. 🙂

 3. Kyllä teillä on kaunista ❤ nautinnollista ja rakkaudentäyteistä viikonloppua teidän perheelle ❤<br />
  -mia-

 4. Oi oi kuinka olisi ihanat uudistettuun makuuhuoneeseemme. Todellakin mukana arvonnassa 🙂

 5. Voi, nämä olisi ihana saada musta-valkoiseen kotiimme ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

 6. Oi, onpas kauniita! Yksinkertaisia ja niin tyylikkäitä. <br />
  Mukana ehdottomasti arvonnassa &hearts;

 7. Nämä sopisivat mainiosti meidän makuhuoneeseen 👌✨😍 Mukana arvonnassa 👍🍀🙌

 8. Ompas kivan näköiset tyynyliinat, niin simppelit ja helpot yhdistää moneen! Mukana arvonnassa 🙂

 9. Aivan ihanat tyynyliinat, kävisi just eikä melkein meidän juuri rempattuun makuuhuoneeseen.

 10. Mukana 🙂 Meillä on miehen kanssa makkarin päivitys menossa, nämä sopisivat sinne kuin nenä päähän!

 11. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniit tyynynliinat. Makkariin kelpuuttaisin nämä milloin vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *