Hennon vaaleanpunaista

Vaaleanpunainen on sävy, jonka olen pitkään mieltänyt meillä pienten tyttöjen huoneen sävyksi. Meillä ei ole koskaan ollut kunnolla vaaleanpunaista sisutuksessa muualla kodissa. Keväinen mieli on kuitenkin löytänyt uuden ihastuksen ja ripaus hennon vaaleanpunaista nähdään tänä keväänä meidänkin olohuoneessa. Yhdistettynä harmaaseen, valkoiseen ja mustaan se tuo sopivaa hempeyttä olematta kuitenkaan liian romanttinen.

vaaleanpunaista3.jpg

vaaleanpunaista2.jpg

Vaikka kuluneenakin viikonloppuna on saatu nauttia lumisesta säästä ja kunnon talvesta, on kotiin kiva tuoda jo hieman keväisempää ilmettä. Kirsikanoksat ja ripaus vaaleanpunaista on juuri sopivasti tähän helmi-maaliskuun vaihteeseen. Tuo maljakkokin on oikeasti todella hennon roosan sävyinen, vaikka kuvissa erehdyttävästi valkoiselta näyttääkin.

Vähän jo haaveilin uudesta vaaleanpunaisesta torkkupeitostakin, mutta tarvetta uudelle peitolle ei varsinaisesti olisi, joten en ehkä viitsi värin takia uutta peittoa ostaa. Vaaleanpunaiset tyynynpäälliset ostin H&M Homesta ja taitaa moni muukin olla ihastunut tuohon vaaleanpunaiseen tänä vuonna, olivat nimittäin ehtineet myydä loppuun kaikki vaaleanpunaiset päälliset Ison Omenan liikkestä, kun aluksi ostin vain yhden. Tuon isomman samettisen päällisen kävin kuitenkin nappaamassa liikkestä nyt viikonloppuna ja onneksi niitä tosiaan oli jo lisää tullutkin.

vaaleanpunaista4.jpg

vaaleanpunaista.jpg

Ja niin vaan kalenteristakin käännetään tällä viikolla esiin maaliskuu, jonka minä ainakin miellän jo kevätkuukaudeksi. Maaliskuu tarkoittaa itselleni paitsi kevään alkua, mutta myös juhlakuukautta. Maaliskuussa päästään nimittäin juhlistamaan meidän tyttöjä. Tänä vuonna kakusta puhalletaan jo 2 x 3 kynttilää! Ei voi uskoa, että meidän pienet tytöt täyttävätkin oikeasti jo kolme vuotta…

IMG_5074.jpg

Kivan viikonlopun jälkeen on taas hyvä aloitella uutta viikkoa. Tosin tavallaan tuntuu kuin viikonloppua ei olisi ollut ollenkaan, sillä minun aamupäivät kuluivat toimistolla ylitöissä. Mutta, kun viikonloppuun mahduttaa roppakaupalla muutakin kivaa, saa ladattua myös akkuja mukavien touhujen kautta ja nautittua siitä viikonlopustakin!

Tällä viikolla alkaa pitkästä aikaa luennotkin ja viikko juostaan melkoisen tukka putkella… Mutta mennään päivä kerrallaan ja perjantaina tai ainakin viimeistään lauantaina saa sitten huokaista helppotuksesta!

Super tehokasta ja kivaa viikkoa!

Ja hei, kertokaahan iskeekö teihin tämä valloillaan oleva vaaleanpunavillitys?

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Hennon vaaleanpunaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *