Lempilakanoissa

Huomenta ja ihanaa perjantaita!

Viikot menee hurjaa vauhtia ja miten taas voikaan olla perjantai! Tällä viikolla olen ollut ihan päivistä sekaisin ja vielä eilen tuntui tiistailta. Yleensä olen etänä ke ja to, mutta tällä viikolla olen ollut joka päivä toimistolla, mikä vaikuttaa kyllä siihen, että joka päivä on tuntunut alkuviikolta. Mutta kyllä tosiaan on jo perjantai ja täällä käynnistellään opiskelupäivää! Mutta ennen kuin paneudun opinnäytetyön pariin, haluan jakaa kanssanne makuuhuoneinspiraatiota.

makuuhuone3.jpg

Meidän aikuisten makuuhuoneessa on minusta erityisen ihana tunnelma ja tämä on tila, jonka sisustukseen olen todella tyytyväinen. Harvemmin tosin tulee kuvia makkarista jaettua blogiin, siellä kun ei juuri mikään koskaan muutu, ei tule myöskään tartuttua kameraan. Nyt kuitenkin alakerrassa ison ikkunan alla ollut vanha navettapenkki siirtyi makuuhuoneeseen ja sopii oikeastaan todella hyvin huoneen tunnelmaan. Lisäksi penkistä sai laskutilaa muutamalle sisustusjutulle ja lehdille.

IMG_4811.jpg

Jos makuuhuoneella olisi enemmän kokoa, sijoittaisin penkin ehdottomasti sängyn jalkopäähän, mutta valitettavasti meillä neliöt tulee vastaan, eikä vaatekaapeille mahtuisi mukavasti, mikäli sängyn päässä olisi vielä penkki. Niinpä penkki on nyt peilin alla ja kynttilät ja viherkasvi monistuvat kauniisti peilin kautta.

makuuhuone2.jpg

Meillä on oikeastaan aina pedattu sänky. Minusta on liian sotkuisen näköistä jos peitot ja tyynyt ovat sikin sokin ja onhan se illalla ihanampi pujahtaa siististi aseteltujen peittojen väliin. Sisustuskuvissa ja blogeissa yleistynyt tyyli pellavapussilakanoista rennosti sängylle heitettyjä on ihan kaunista, mutta jotenkin itsellä on tarve oikoa peitot ja pöyhiä tyynyt suoraan aamuisin. Silitettyjä ja sileitä lakanoita ei tosin meiltäkään löydy, sillä silittäminen ei tosiaan kuulu lempipuuhiini! Olen todella laista silittämään mitään vaatteitanikaan ja onnekseni vain muutama paita vaatii silitystä ennen päällelaittamista. Olisitte nähneet minut eilen aamulla tuskastelemassa paitani ja silitysraudan kanssa! ;D

makuuhuone4.jpg

Viime aikoina olen tosin jättänyt makuuhuoneessa päiväpeiton laittamatta, etenkin näiden minun lemppilakanoideni kanssa. Meillä on aikuisten käytössä vain kaksi paria pussilakanoita ja nämä viime kesänä ostamani ovat ehdottomasti ne lempparit. Ovat niin kauniit, että mielellään ne jättääkin esille!

makuuhuone1.jpg

makuuhuone.jpg

Puhtaissa lakanoissa ja tunnelmallisessa makuuhuoneessa onkin ihana aloittaa tämäkin viikonloppu!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *