Vahvat ja kauniit kynnet

Tiedättekö, minulla on täällä blogin luonnoksissa ollut alkusyksystä asti vahvat ja kauniit kynnet -otsikoitu postaus. Miksi en ole sitä julkaissut, johtuu siitä, että tilanne muuttui hyvin nopeasti ja kynnet eivät sitten olleetkaan enää niin vahvat ja kauniit!

Syksyllä töihin palatessani sain huomata positiivisen muutoksen kynsissäni. Aiemmin touhuttuani päivät lasten kanssa ja lotratessa käsiä vedessä harvase tunti, kynsien kunto oli mitä sattui. Välillä parempi ja välillä niiden laittaminen ja huoltaminen jäi kokonaan ja sen olivat sitten näköisetkin. Istuttuani kuukauden päivät toimistolla kynnet olivat vahvistuneet huomattavasti. Kynnet olivat todella hyvässä kunnossa, pitkät ja paksut ja lakkailinkin niitä ahkeraan. Ihan yhtäkkiä tilanne kuitenkin muuttui taas siihen suuntaan, että kynnet olivat pehmeät ja lohkeilivat helposti.

IMG_4749.jpg

Nyt alkuvuonna kyllästyin totaalisesti huonokuntoisiin kynsiini ja päätin laittaa kynnet kuntoon rakennekynsillä! Minulla ei ole koskaan ennen ollut rakennekynsiä, vaan olen aina tykännyt itse niitä lakkailla ja tykkään, että kynnet ovat siistit ja huolitellut. Nyt kuitenkin sekä omien kynsien huonon kunnon että ajanpuutteen vuoksi, päätin kokeilla, miltä ne rakennekynnet omassa käytössä tuntuu.

IMG_4780.jpg

IMG_4800.jpg

Ja tuntuuhan ne. Tosi ihanilta!

Aloitin ihan tällaisella simppelillä hopeisella glitterlakkauksella ja melko maltillisella pituudella, lisäksi nimettömiin sormiin laitettiin yhdet pienet timantit. Seuraavalla kerralla voi sitten kokeilla jotain muuta niin halutessaan.

IMG_4804.jpg

IMG_4772.jpg

Toki nämä vaativat nyt säännöllistä huoltoa ja olen aina ollut sen verran pihi, että tällaiset kiinteät kuukausittaiset lisäkulut ”kaikenmaailma turhuuksiin” on silkkaa rahantuhlausta… Mutta eihän näiden kynsien kanssa tarvitse naimisissa loppuelämäänsä olla, ne voi ottaa koska vaan pois tai antaa oman kynnen kasvaa tilalle. Voi tietysti olla, että näihin tykästyy niin palavasti, että ei voisi enää muutaman kuukauden päästä kuvitellakaan olevansa ilman!

Pinnalliseen hömpötykseen tyytyväinen bloggaaja toivottelee nyt kaikille oikein mukavaa uutta viikkoa!

Paula / Viisikko - -

4 kommenttia “Vahvat ja kauniit kynnet

  1. Täällä yksi rakennekynsiin koukuttunut! Mulla on ollut rakennekynnet jo 14 vuotta. En osaa enää olla ilman! 🙂 Joskus ihmiset taivastelee, eikö omat vahingoitu, mutta ei. Nytkin on yksi kynsi poissa, kun katkesi reissussa. Viilasin loppumassan itse kynnen päältä pois ja ihan normilta näyttää oma kynsi, niinkuin aina. Omat kynnet ei ole koskaan kasvaneet kunnolla, paitsi joskus raskausaikana. 🙂 En jaksa niitä edes yrittää kasvattaa, mutta koska pidän huoliteltuja käsiä ja kynsiä tärkeinä, on ihanaa, kun rakennekynsien avulla näyttää kädet aina hyvältä. 🙂 <br />
    <br />
    Pakko vielä kommentoida itsekin entisenä kynsientekijänä, että omat kynnet säilyy paljon parempana, jos massan poisto huollossa tehdään käsin viilaamalla, ei poralla. Olen joskus nähnyt vereslihalle koneella viilattuja kynsiä ja tällöin kieltäytynyt laittamasta niitä. Olen siis myös hyvin tarkka missä laitatan omani. Ne tekeekin ystäväni 20 vuoden kokemuksella. Ja käsin. 🙂

    1. Niin siinä varmaan helposti käy, että ei osaa enää olla ilman! 🙂 sinulla onkin aina ollut ihanan laitetut kädet, kun ollaan nähty! Mä arvostan myös huoliteltuja kynsiä! ja tosiaan, tekijöitä tässä bisneksessä on varmasti moneen junaan, vaikuttaa kuitenkin siltä, että löysin hyvän tekijän ensi-istumalta.

  2. Mulla kanssa geelikynnet olleet pitemmän aikaa. Tykkään tosi paljon, ovat tosi helppohoitoiset ja aina hyvässä kunnossa. Suosittelen kaikille, joilla vähänkin ongelmia kynsien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *