Tunnelmaa sisustustauluilla

Taulut tuovat mielestäni sisustukseen viimeisen silauksen, joiden avulla sisustus näyttää viimeistellyltä, harkitulta ja kodikkaalta. Me pohdittiin kovasti jo alakerran toiselle seinälle tauluja hankkiessa, että minkälaiset taulut halutaan ja taulujen valinta onkin minusta valaistuksen ohessa yksi vaikeimmista sisustuspäätöksistä! Viime aikoina on näkynyt paljon etenkin blogeissa niitä valmiita sisustusjulisteita, printtejä ja tekstitauluja. Nämä valmiit vaihtoehdot olivat meillä nyt täysin poissuljettu vaihtoehtoja, ja haluttiin jotain persoonallisempaa. Etenkin tuolle miehelleni ne valmiit julisteet olivat aivan viimeinen vaihtoehto. Alakerran toiselta seinältä löytyy siis tapetista tehdyt taulut ja nyt ruokailutilan yläpuolelle teetettiin omista valokuvista neljä neliöjulistetta.

ruokailutila.jpg

Julisteet ovat kooltaan 40x40cm ja kehykset 50x50cm. Isolle seinälle sopii hyvin tällainen iso taulukollaasi ja olenkin todella tyytyväinen sekä valitsemiini kuviin, mutta myös näiden kokoon. Mustat kehykset tuovat särmää ja sopivat hyvin ruokailutilan mustiin pinnatuoleihin. Yksi kuvista on vanhempieni mökkilaiturilta Tammisaaresta, muut kuvat tuosta meidän lähirannasta täältä Espoosta viime talvelta. Ei haluttu kasvokuvia, vaan valittiin kauniita maisemakuvia, joissa kuitenkin on mukana myös lapset, mutta ennen kaikkea niitä omia muistoja.

ruokailutila4.jpg

ruokailutila3.jpg

Muutamassa postauksen kuvassa näkyykin myös pieni pala meidän uutta sohvaa, josta lupaan kuvata teille kunnollisiakin kuvia. Sohva on osoittautunut nappivalinnaksi, se on täydellinen kokoinen, täydellisen muotoinen ja väri on IHANA! Hyvin tyytyväisiä olemme valintaamme!

ruokailutila5.jpg

ruokailutila2.jpg

Voisin uppoutua ajatuksiini sohvan nurkassa vaikka kuinka pitkäksi aikaa katsellen tuota ruokailutilan puolta ja vitriinin, taulujen sekä ruokapöydän muodostamaa kokonaisuutta. Tämä ruokailutilan ja olohuoneen puolien vaihto on osoittaunut onnistuneeksi muutokseksi ja vaikka tila on yhtenäinen, on saatu luotua kaksi eri tilaa ja toiminnallisuudet eri puolille isoa alakertaa.

Mitäs mieltä sinä olet tästä meidän ruokailutilan puolesta uusine tauluineen?

2 kommenttia “Tunnelmaa sisustustauluilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *