Hetkiä arjesta

Arki on parasta juhlaa – sanonta pitää erityisen hyvin paikkaansa.

Arjen rutiinit, pienoinen kiireenkin tunne, pitää ainakin itseni virkeänä ja aikaansaavana. Arjen kulkuun ja onnistumiseen pystyy myös hyvin paljon vaikuttamaan hyvillä valinnoilla, mutta ennenkaikkea omalla asenteella. Arki tuntuu just niin hyvältä, kuin sen haluaa saada tuntumaan.

Toki välillä on vastoinkäymisiä, sairasteluja ja muita hetkiä, kun arki tuntuu raskaalta, mutta kuten miehen kanssa tällaisissa hetkissä on tupattu sanomaan, ei aina voi olla kivaa. Vastoinkäymisistäkin pitää päästä eteenpäin, pyrkien siihen mahdollisimman hyvään oloon, murehtimatta liikaa mennyttä ja tapahtunutta.

IMG_4636.jpg

IMG_4645.jpg

Parantelen itseäni juuri pirullisen sitkeästä flunssasta ja alkuviikko on mennyt aikalailla sängyn pohjalla. Eilen illalla elämä tuntui jo voittavan ja tänään onkin taas aika palata sorvin ääreen. Eniten kyllä harmittaa, että harrastamaan ei ole päässyt useampaan päivään. Nämä sairastelut poislukien, meidän arki rullaa tällä hetkellä kuitenkin eteenpäin hyvin toimivalla kaavalla ja arki tuntuu mieluisalta. Se on se tasapaino, mutta myös tasapuolisuus velvollisuuksien jakamisessa, mikä on hyvin tärkeää mielekkyyden kannalta.

IMG_4644.jpg

Viime aikoina onkin ollut mukava panostaa arjessa myös ruoanlaittoon, kauniisiin kattauksiin ja kiireettömään yhdessäsyömiseen. Ne onkin ehdottomasti niitä arjen parhaita hetkiä. Nämä kuvat nappasin yksi perjantai, kun pöydästä löytyi superherkullisia uuniperunoita paahdetulla serranokinkkutäytteellä. Maistui hyvin myös lapsille, etenkin pikkuneideille!

IMG_4634.jpg

Sairastelujen jälkeen ne arjen rutiinit vasta mukavilta tuntuvatkin ja tuntuu hyvältä tarttua taas arjen askareisiin! Mukavaa ja hyvinvoivaa viikon jatkoa!

P.S. Sohva saapui eilen! Ja se on IHANA! Kuvia pian luvassa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *