Odottavan aika on pitkä

Viisi viikkoa sitten tehtiin kaupat uudesta sohvasta ja jo pari viikkoa sitten myytiin vanha sohva pois. Toimitusajaksi uudelle sohvalle lupailtiin neljä-viisi viikkoa ja nyt vihdoin huomiseksi on luvattu kuljetus! Odottavan aika on kyllä todella pitkä! Etenkin, kun uutta sohvaa on odoteltu patjan ja nojatuolien varassa…

IMG_4875.jpg

Muutama uusi tyyny odottaa jo pääsyään uudelle sohvalle ja kaunis tyynykasa sai tarttumaan kameraan. Hain H&M Homesta muutaman uuden tyynynpäällisen ja yhden uuden sisätyynyn. Vanhat sisätyynyt ovat kyllä kaikki jo aikansa eläneitä ja taidankin kipaista liikkeeseen uudestaan ja uusin kerralla kaikki vanhat sisätyynyt.

Meillä on makuuhuoneessa ollut jo useamman vuoden isot 40×70 H&M:n tyynyt ja ne ovat kyllä pysyneet erittäin hyvinä. Edullisesta hinnastaan huolimatta olen siis ollut hyvin tyytyväinen niiden laatuun. Samaa ei voi sanoa vaikkapa Ikean sisätyynyistä… 50×50 kokoisen tyynyn työnsin kymmenen senttiä pienempään tyynyliinaan, jotta siihen tuli edes hieman muotoa.

IMG_4872.jpg

IMG_4888.jpg

Päällimmäisen tyynynpäällisen ompelin itse Kodin1:n loppuunmyynnistä ostamastani kankaasta, mutta muut ovat siis H&M:ltä. Hieman vaalempaa ja keväisempää tyynyä tällä kertaa! Tuolla tummalla kankaalla päällystettiin jo syksyllä muutama akustiikkalevy yläkerran porrasseinälle. Toivat ilmettä tyhjälle valkoiselle pinnalle, mutta vaimentavat samalla kaikua portaissa.

IMG_4884.jpg

Kaunista uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *